Sota Sushi udvider med ny takeaway

TAKEAWAY Den anmelderroste Sota Sushi Bar har startet en ny takeaway på Banegårdspladsen i Aarhus og er samtidig gået ind i kampen mod madspild. Maki, anyone?

Af Karen Westberg

I den nye takeaway ved banegården vil Sota Sushi Bar efter eget udsagn levere sushi af den samme høje standard, som moderskibet i Vestergade har serveret gennem de sidste seks år. Samtidig har den flot indrettede butik også 16 høje stole, hvor den delikate sushi kan indtages.

”Takeawaymenuen, råvarerne og standarden er af samme kvalitet, som man kender den fra Sota Sushi Bar i Vestergade, men selve Sota-konceptet spænder bredt og langt udover det, folk allerede kender fra restauranten. Derudover vil man også kunne finde mange vine, der komplimenterer vores anretninger. I den nærmeste fremtid vil folk med en sød tand også kunne få tilfredsstillet deres behov med en dessertanretning, der er nem at tage med,” siger køkkenchef Tam Phan fra Sota Sushi Bar.

Japanske sushi har som bekendt vundet en plads i mange aarhusianske hjerter de seneste år med steder som Sushi+, Oishii, Karma Sushi og en række andre. Vores bud er, at Sota med den nye centrale placering ved banegården gøre flere bekendte med de sunde og lækre ruller bestående af blandt andet laks, tun, rejer, ris, tang og grøntsager. Mon ikke også den er et tiltrængt sundt alternativ til de mange togrejsende, som ikke lige er til den sædvanlige burger, sandwich eller chocolate chip cookie?

Sota er også gået ind i kampen mod madspild i forbindelse med opstarten af den nye takeaway. Konkret vil de ifølge Sotas Facebook-side hver aften efter kl. 20 giver op til 50 procent rabat på alle sushibokse i kølevitrinerne på Banegårdspladsen.

Så kort og godt: Støt op om kampen mod madspild og nyd en suveræn gang sushi! What’s not to like?

Læs guide: 5 takeaways for gourmetlovers
Læs artikel: Chido vil erstatte burgers med burritos
Læs artikel: Helt Oli-Gak i Mejlgade

SPECS
Sota Sushi Bar
Banegårdspladsen 2
8000 Aarhus C

Foto: Sota Sushi Bar

Disclaimer: Artiklen er baseret på dialog med Sota Sushi Bar og informationer fra restaurantens website.