Foto: Social Foodies

Social Foodies uddeler 1.000 gratis flødeboller

CHOKOLADE På lørdag åbner chokoladebutikken Social Foodies på Frederiksbjerg og uddeler gratis 1.000 flødeboller til aarhusianerne.

Grundlæggeren af iskæden Paradis åbner nu butikken Social Foodies på M. P. Bruunsgade med hjemmelavet is og lækre flødeboller. Butikken fejrer åbningen med uddeling af gratis flødeboller og is lørdag den 5. marts fra kl. 12-15.

”Vi håber på, at der dukker en masse glade aarhusianere op til åbningen, og vi laver 1.000 flødeboller og 500 liter is til dagen, så der er rigelig til alle. Vi håber på, at få lejligheden til at fortælle om vores koncept,” siger indehaver Thor Thorøe, der stiftede Paradis Is tilbage i 2000.

Læs også: 5 awesome iscaféer i Aarhus

Hjælper bønder i Afrika
Udover is og flødeboller sælger Social Foodies muslibarer, proteinbarer og chokoladebrud, der i lighed med is og flødeboller er lavet på økologiske råvarer. Konceptet er, at overskuddet primært bruges på innovative bæredygtige projekter med socialt udsatte i Danmark og Afrika.

”Vores mantra er, at jo mere du køber, desto mere er du med til hjælpe småbønderne i Afrika. Det er en ny form for udviklingsbistand, og vi køber primært direkte fra det første led i Afrika og kender navnene på bønderne dernede,” siger Thor Thorøe.

Den aarhusianske butik udspringer af tre københavnske butikker af samme navn, som også er stiftet af Thor Thorøe. Læs mere om åbningsfesten her.

Læs også: 5 hotte kakaosteder i Aarhus
Læs også: 5 kanongode kagesteder i Aarhus