Event: Snapseværksted – lav din egen julesnaps

Event: Snapseværksted – lav din egen julesnaps

af -
Aarhus Central Food Market

Gran, æbler, vanilje, appelsin eller måske timut-peber… Hvad skal din julesnaps smage af? Nu kan du købe billet til det hyggelige snapseværksted på Aarhus Central Food Market søndag den 11. november klokken 13. Her får du masser af god inspiration fra snapseentusiast, Jan Kristiansen, og du kommer hjem med din helt egen krydrede julesnaps, som du kan glæde venner og familie med ved julefrokostbordet.  

Glæden ved at samle, hælde på flaske, prøvesmage og ikke mindst opleve, at venner og familie nyder din hjemmelavede snaps – dét er ikke til at købe for penge! Kom i gang med at brygge din egen snaps og bliv oplært af Aarhus’ måske største snapseentusiast, Jan Kristiansen.

Jans snapseværksted foregår på Aarhus Central Food Market søndag den 11. november klokken 13.00-14.00. Der er 16 pladser, og billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet.

KØB DIN BILLET HER

Programmet for snapseværkstedet:

  • Du får nyttig viden om brændevin
  • Du bliver sat grundigt ind i måden at lave brændevin på, og du får 4 gode opskrifter på julesnaps
  • Du laver din egen julesnaps med ingredienser, som Jan Kristiansen har samlet sammen til dig. Skal din julesnaps smage af gran, æble, vanilje, citron, appelsin, timut-peber eller måske noget helt syvende? Du har mulighed for at købe en ekstra flaske snaps, så du kan lave 2 x julesnaps.
  • Du får en goodie-bag med hjem, som indeholder din egen, hjemmelavede julesnaps og ingredienser til at brygge mere snaps derhjemme

Prisen er 225 kroner per person.

KØB DIN BILLET HER

Alle kan deltage
Jans snapseværksted er for alle – både dig, som aldrig har prøvet at lave en kryddersnaps før og dig, som er garvet snapsemager, men som ønsker at tage din snapsebrygning til nye højder. Du kan også give en plads på snapseværkstedet væk i gave til din far, din onkel eller den af jer i familien, som ville elske at kickstarte julen med snapsebrygning.

KØB DIN BILLET HER

Om Jan Kristiansen
Jan Kristiansen har igennem årene haft rigtig mange snapseglade danskere med ude i naturen for at samle urter, frugter og bær til snapsebrygning. På sine kurser krydrer han altid praktisk og historisk viden med smagsprøver og en god historie. Læs mere om Jan Kristiansen her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.