Juliette
Juliette
Juliette Brasserie ligger i hjertet af Frederiksbjerg, som sætter en dyd i at lave og servere mad og drikke fra det franske køkken, som er lavet fra bunden og efter årstiderne. A la carten byder blandt andet på oksetatar, confit de canard sandwich og croque monsieur.
Restaurant Hærværk
Restaurant Hærværk
Menuen hos Restaurant Hærværk er dynamisk. Der er ikke en fast menu, der serveres i uger eller måneder ad gangen. Du får først mulighed for at danne dig et overblik, når du sidder på restauranten, når det er muligt. Det giver stedet rammerne for at ændre og tilpasse til perfektion i henhold til de råvarer, der er til rådighed. På den måde kan restauranten servere mad, du ikke nødvendigvis selv ville have valgt, men måske kommer til at elske. Det eneste, du skal tage stilling til, er, hvem du vil invitere, og hvad I vil have at drikke.
Restaurant Hærværk er lige nu tilbage med take-away. Menuen bliver dynamisk og med forbehold for ændringer.
Spiselauget
Spiselauget
Spiselauget servicere både Godsbanens brugere og byens borgere med enkel og velsmagende mad. Stedet er inspireret af det engelske begreb Gastro Pub, som er en forkortelse af Gastronomy og Public House. Med andre ord et åbent og folkeligt spisehus, hvor kultur, mad og mennesker kan mødes.
Spiselauget er et spisested for folk, der elsker mad og vin. Maden er rustik og uhøjtidelig tilsat kærlighed og god karma. Årstid, lokale råvarer og kokkenes kreativitet definerer menuen. Maden er simpel, lækker og til at betale.
DiningSix
DiningSix
DiningSix er gruppen bag de populære restauranter Köd, Klokken og Basso.
DiningSix byder på en række lækre take away menuer til for eksempel jul og nytår.
Til nytår 2020 byder restauranterne på en overdådig 3-retters nytårsmenu, der med sikkerhed vil skyde det nye år igang på allerbedste vis.
Menuen består af:
Forret
Torskefilet i cremet jomfruhummerbisque m. safran, fintsnittet suppeurter & krydret purløgsolie
Hovedret
Helstegt oksemørbrad m. pommes au gratin, solbærglaserede rødbeder, sprød urtesalat m. vinaigrette på blodappelsin & honning samt nedkogt portvinsglace m. trøffel
Dessert
Mørk chokoladekage m. creme anglaise lavet på bourbon vanilje, syrlig bærcoulis & crumble m. frysetørret karamel
Menuen kan bestilles helt ned til 2 kuverter og koster bare 299,- pr. person. Menuen fås desuden i en vegetarisk udgave, der i stedet for torskefilet byder på ravioli m. butternut squash og salvie i cremet kokossuppe til forret, mens hovedrettens oksemørbrad udskiftes med en lækker og luftig svampesoufflé. Desserten er den samme i begge menuer.
Afhentning nytårsaftensdag i København, Aarhus, Silkeborg, Horsens og Randers. Levering muligt i København og Aarhus.
SYV NI 13
SYV NI 13
Hos SYV NI 13 er konceptet social dining, og menukortet er lagt i hænderne på køkkenchefen, som samler indtryk fra hele verden, men bruger lokale leverandører og samarbejdspartnere. Du vælger mellem fire eller syv retter med snacks inkluderet. Hver lørdag er der desuden brunch på menuen med samme koncept, hvor du vælger fire eller seks retter frit fra kortet. Bonusinfo: SYV NI 13 blev kåret til Aarhus’ bedste nye spisested i læserafstemningen Smag Prisen 2020.