Substans
Substans
Hos SUBSTANS er det afslappede gourmetmåltid i centrum. Restauranten har siden 2015 fået tildelt en prestigefyldt Michelin-stjerne, og det er stedet, hvor du kan nyde solidt håndværk og økologiske råvarer fra lokale producenter. Stedet gik glip af en Michelin-stjerne i 2020 grundet flytningen til Aarhus Ø, men genvandt den igen 2021 efter blot at have åbent i et år. Den nyopførte restaurant holder til huse på øverste etage af Pakhusene på Aarhus Ø og er indrettet med inspiration i 1960’ernes stilrene arkitektur, i enkle og naturlige materialer, der fylder en med varme og nærvær, fra det øjeblik man træder indenfor.
Restaurant Domestic
Restaurant Domestic
På Michelinrestauranten Domestic lægges der stor vægt på at lave enkle anretninger af råvarer fra lokalområdet, som er udvalgt med tanke for dyrevelfærd og bæredygtighed.
Menukortet er derfor bygget op omkring nordiske råvarer med fokus på lokale landmænd og grossister med produkter i høj kvalitet. Restaurant Domestics menu følger sæsonernes skiften, så det er med andre ord naturen, der bestemmer dens indhold.
Hos domestic bestræbes det at være 100 % lokal – derfor er alle råvarer danske.
Frederikshøj
Frederikshøj
Restaurant Frederikshøj hører til den absolutte elite i dansk gastronomi, ikke mindst takket være den prisbelønnede stjernekok Wassim Hallal. Rammerne er en tidligere personalebolig tilknyttet Marselisborg. Hvis du får et bord ved siden af vinduerne, der går fra gulv til loft, kan du nyde udsigten over parken og ud til havet. Menuen består af kreative og moderne retter med inspiration fra Frankrig.