På Dagens.dk finder du en lang række spændende, interessante og anvendelige sundhedsartikler om alt fra depression til tinnitus.

Vægttab, vacciner, blodtryk og rygning. På Dagens.dk kan man læse en bred vifte af sundhedsrelaterede artikler, der kaster lys over mange af de sundhedsspørgsmål, der optager danskerne.

Både psykiske lidelser, ny forskning, mystiske sygdomme eller gode kostråd tages under faglig og kærlig behandling, når avisens skribenter bestræber sig på at formidle det seneste nye til sundheds-interesserede læsere – læsere der ved, at de her får et ekstra varieret udvalg af sundhedsinfo.

SE OGSÅ: Test: De bedste måder at restituere på

Sæson for influenza

Hvad er eksempelvis dumt at spise før sengetid, hvis man ikke vil have ødelagt sin nattesøvn? Hvilke færdigretter er farlige for dit helbred? Kan man virkelige tabe sig ved at stå op og arbejde? Og hvilken vaccine skal man have, hvis man er ramt af årets influenza bølge?

På Dagens.dk stiller vi skarp på disse sundhedsspørgsmål samtidig med, at vi skriver om både udbredte sundhedsproblematikker som halsbetændelse, klamydia og forhøjet blodtryk, men også om øjenåbnende problematikker som faren ved diverse skønhedsprodukter, hvilken populær slankekur, der kan resultere i sundhedsproblemer samt hvad der sker med kroppen ved at ryge e-cigaretter med smag.

Vi har ligeledes skrevet nyheder om danske forskere, der kan afsløre, hvad der sker med din krop, hvis du drikker ét glas sødmælk hver dag, ligesom vi har præsenteret vores læsere for, hvilken alvorlige lidelse, der kan forbindes med dét at have hår på brystvorterne.

Seneste nyheder og advarsler

Vi skriver også sundhedsadvarsler, som da 13 personer blev smittet med leverbetændelse efter at have spist dadler fra Rema1000. Eller om de danske læger, der advarer mod, at rotter kan smitte mennesker med den farlige bakteriesygdom leptospirose.

På Dagens.dk skriver vi også oplysningsartikler, hvori vi fortæller om baggrunden for udbredte sygdomme som lungebetændelse, blærebetændelse og kyssesyge eller lidelser som Aspergers, depression og stress.

Vi skriver ligeledes gode råd om kost og madvarer. Eksempelvis om hvorfor en række forskere mener, at man bør spise mindst én banan om dagen, eller de syv overraskende grunde til, at du burde spise mange flere dadler.

Til sidst er der også de mere kuriøse og underholdende sundhedshistorier – som den om manden, der måtte hasteindlægges efter hans rektum pludselig hang mellem benene, efter at have tilbragt for længe på toilette.

Eller om forskerholdet, der har fundet frem til, hvorfor man bliver så glad, af at dufte til en baby.

Under alle omstændigheder har Dagens.dk noget for enhver smag, hvis man gerne vil oplyses, underholdes eller overraskes indenfor sundheden verden.