Foto: Restaurant Seafood

Restaurant Seafood byder på lækker nytårstakeaway

Restaurant Seafood gør din nytårsaften let med en 4-retters takeawaymenu.

Gider du ikke stå og kokkerere nytårsdag, før gæsterne kommer om aftenen? Så har Restaurant Seafood på Marselisborg Havn den perfekte løsning til dig. Restauranten holder for første gang åben i vintersæsonen og byder på en delikat nytårsmenu, som er lige til at lave færdig hjemme i privaten.

“Med vores nytårsmenu kan man ganske trygt invitere venner og familie på besøg til den store nytårsfest. Vi har sammensat fire festlige retter, som man kun skal bruge minimal tid på at tilberede færdige hjemme i køkkenet,” siger køkkenchef Nikolaj Bek.

Torsk og okse
Forretten lyder på bagt nytårstorsk, der serveres med sennepssauce, bacon og rødbeder. Derefter står menuen på en hummerbisque, der serveres på luksuriøs vis med rimmet pighvar og julienne af urter.

Hovedretten består af amerikansk okse, som I kan sætte tænderne i sammen med cremefraiche-kartoffel, svampe, løg og rødvinssauce. Måltidet afsluttes med en dessert med belgisk chokolade, hvid og mørk chokolademousse, bagt kage og marengs.

Snacks kan tilkøbes
Hvis de fire retter ikke er nok, kan I tilkøbe kransekage til midnat og snacks i form af oliven, mandler, rodfrugtchips, safranmayo og ølpølser, der vil passe perfekt til dronningens nytårstale kl. 18.

Menuen skal afhentes på restauranten på Marselisborg Havnevej nytårsaftensdag fra kl. 10-13, og der medfølger en udførlig instruktion i, hvordan du færdiggør maden.

Prisen er 450 kroner per person, og du skal bestille senest den 26. december. I skal være mindst 4 personer, og tilkøb af snacks og kransekage koster 100 kroner per person. Bestil menuen ved at sende en mail med dit fulde navn, evt. tilkøb og antal kuverter til info@seafoodaarhus.dk

Sponsoreret indlæg