Restaurant Mellemrum laver menu til chokoladeelskere

Restaurant Mellemrum laver menu til chokoladeelskere

af -
Foto: Pixabay Images

RESTAURANT Anerkendt restaurant i midtbyen gentager succes med chokoladeaften.

Så er der godt nyt til alle, der elsker den bittersøde lækkerbisken. Onsdag den 14. september holder Restaurant Mellemrum på Fredens Torv nemlig chokoladeaften, hvor du kan mæske dig i fire retters chokolademenu.

“Chokolade er en spændende råvare. Vi er helt vilde med chokoladens muligheder og anvendelse, og chokolade er ikke kun en råvare, man kan bruge i det søde køkken, selvom det typisk er her, den kommer mest til udtryk. Chokoladens bitterhed og aroma kan sagtens overføres til de salte retter og give det lille twist, som vi gerne vil sætte på maden,” siger ejer Allan Thallaug.

Prisvindende kok
Chokoladeaftenen starter med en forret, der er sammensat af rimmet torsk, græskar, tyttebær, kakao og verbena, hvorefter oksebryst og koriander møder en chili/chokoladesauce til hovedretten. Til den søde afslutning kan du glæde dig til både hvid og mørk chokolade, lime, lakrids, hindbær og nougat.

“Vi forventer, at alle vores gæster får en god oplevelse og mange gode smagsindtryk. Vi håber også at kunne åbne øjnene på vores gæster med henblik på chokoladens mange facetter, og endda måske blive lige så begejstrede for chokolade, som vi selv er,” siger Allan Thallaug.

Restauranten holdt første gang chokoladeaften i 2011. Det er bestemt ikke hvem som helst, der har kreeret aftenens chokolademenu. Restaurant Mellemrums køkkenchef Mikkel Laursen løb nemlig med den flotte titel som Årets Kok 2016 i foråret. Den fire retters menu serveres onsdag den 14. september og koster 450 kroner. Læs mere og bestil bord her.

Stina Askholm Hansen
Journalist på Smag Aarhus og aarhusianer på 13. år. Spiser ude mindst én gang om ugen, både på byens mange nye takeawaysteder og de mere traditionelle restauranter. Rettesnoren er kvalitet og hygge. Har som inkarneret frankofil en forkærlighed for de små, listige bistroer i Mejlgade, hvor steak frites er favoritten over alle. Arbejder til daglig som freelanceskribent.