RESTAURANT Under navnet Restaurant Mejeriet slår topkokken Allan Poulsen den 9. juni dørene op for sin nye restaurant syd for Aarhus.
Den 9. juni er der grand opening på Restaurant Mejeriet, der slår dørene op for publikum i landlige omgivelser ved Mårslet syd for Aarhus. Restauranten bar tidligere navnet Det Gamle Mejeri, og bag spisestedet står topkokken Allan Poulsen, der tidligere har været køkkenchef på Michelin-restauranterne Bagatelle i Oslo og Henne Kirkeby Kro i Vestjylland.
Menuen er ikke offentliggjort endnu, men på restaurantens Facebook-side løfter kokken sløret for en af de kommende retter, nemlig grøn asparges med fjordrejer og strandurter. Her fremgår det også, at restauranten får søndagsbrunch med udsigt over gods og park til en pris af 295 kroner per næse.
Allan Poulsen driver restauranten sammen med kokken Martin Lemvig, der tidligere har drevet restauranten Prins Ferdinand i over ti år og været medejer af restaurantkæden MASH. Sommelier på Mejeriet bliver Tim Funder, der tidligere har arbejdet på Noma og Kommandanten i København.
Note: Restauranten oplyste ved en beklagelig fejl en forkert pris for brunch til Smag Aarhus, da artiklen blev publiceret. Den korrekte pris er 295 kroner.