Foto: Restaurant Komfur

Restaurant Komfur lokker med to desserter på ny sommermenu

Restaurant Komfur har lanceret en ny fem-retters sommermenu, som kun serveres frem til 7. august – og der er to desserter til gæsterne.

Er desserten også dit favoritmåltid?

Så bliver du nok ekstra glad af den her nyhed.

Restaurant Komfur på Guldsmedgade har nemlig som noget nyt lanceret en fem-retters sommermenu – og der er to desserter i vente til gæsterne.

Læs også: Ny japansk gastropub: KAZO Izakaya er åbnet i Jægergårdsgade

Panna Cotta og blåbærsorbet

Menuen består af rillette af hvid fisk på grillet toast, skiver af Komfurs krydderstegte kalv med æbler, baconcreme, mandler og karrypesto samt stegt kyllingebryst fra Hopballe Mølle med bagte gulerødder, ærter francaise, ærtepuré og hønseskysauce.

Til dessert venter først en vanilje Panna Cotta med saltkaramel, sprøde karamelflager samt råmarineret rarbarber – og dernæst en blåbærsorbet med mørk chokolade, bærkompot og citron.

Det koster 500 kroner per snude for fem retter, og vil du have vinmenu til, bliver det 300 kroner ekstra.

Menuen serveres frem til den 7. august.




Go' til to

Se alle