Restaurant Komfur leverer sommerens menu

Hvis det er gået din næse forbi, så er det altså blevet sommer. Har du læst på SmagAarhus.dk, så er du også blevet mindet om, det er sommer. Det vil vi nu gøre endnu engang, men det er en årsag til, at vi netop i dag minder jer om det. Restaurant Komfur leverer sommerens menu.

En tur på Restaurant Komfur
Foto: Restaurant Komfur

Den nye sommermenu er skruet sammen af nogle af de mest kompetente mennesker i branchen, og folkene bag menuen kan ikke vente med at præsentere den for jer i morgen d. 23. juni, hvor restauranten går i luften med sommermenuen.

Læs også: 5 italienske restauranter i Aarhus

Sommermenuen på Restaurant Komfur

Hele sommermenuen på Restaurant Komfur
Foto: Restaurant Komfur

Her er lidt om, hvad du kan forvente af den nye sommermenu på Restaurant Komfur. Menuen består af 5 forskellige retter, der nænsomt bliver tilberedt for jer, når i tager plads på restauranten, der efterhånden har opnået klassikerstatus i det aarhusianske.

Du starter aftenen med to forretter. Den første værende en Gazpacho, eller det vi i folkemunde kalder for kold tomatsuppe. Lidt stegte cherrytomater og sprøde croutoner følger med forretten som et lille knæk til den røde suppe. Og så er det blevet tid til rimmet laks med friteret boghvede og sauce mousseline med urter.

Til hovedret kan du se frem til et citronglaseret dansk kyllingebryst med ærte a la francaise og hønseskysauce. Desserten er en hyldeblomstiscreme med rabarberkompot og brændt hvid chokolade og en blåbærsorbet som afslutning.

Psst. Der er også en vegetarmulighed.

Hvad skal man så give for hele herligheden? 5 retter koster dig 400 kroner. Altså kun 80 kroner per ret. Og så kan du selvfølgelig købe en vinmenu med til 300 kroner, hvis du gerne nyder et glas druesaft til ganen.

Du kan også læse mere om menuen HER

Restaurant Komfur er håndværk, hygge og energi

Rimmet laks og tilbehør
Foto: Restaurant Komfur

Alt hvad Restaurant Komfur rør ved bærer initialerne HHE: håndværk, hygge og energi. Det gælder også den nye sommermenu. Der er fundet inspiration i alt det, der præger vores hverdag. Hvad enten det er energien fra venskaberne, de hyggelige sommermåneder med markeder og spadsereture eller det gode håndværk.

Det sværest ved en aften på Restaurant Komfur bliver at holde styr på mundvandet, når den ene nøjsomt, anrettede ret efter den anden bliver båret ud fra køkkenet.

Når nu Restaurant Komfur leverer sommerens menu, så er der ikke så meget andet at sige, end at vi ses på Restaurant Komfur til en fantastisk aften.

Restaurant Komfur kan du finde på Guldsmedgade 38-40, 8000 Aarhus C.

Læs også: Guide: 3 steder i Aarhus med 3 retter til under 300 kroner