Foto: Pixabay Images

Restaurant Gastromé i Aarhus starter vinklub

VIN En intim vinklub i Michelin-klasse åbner nu i Latinerkvarteret.

Nu får du chancen for at pudse dine vinkundskaber af i selskab med nogle af restaurantverdenens sværvægtere. Michelinrestauranten Gastromé i den brostensbelagte Rosensgade starter nemlig ny vinklub. Og det er en eksklusiv en af slagsen.

“Den første lørdag i hver måned frigiver vi maximum 16 pladser ved vores Chef´s Table, hvor vores sommelier vil præsentere jer for tre til fire udvalgte vine, som har fundet vej til restauranten,” skriver restauranten på Facebook om vinklubben.

Gastronomisk stjerneskud
Det er noget af et gastronomisk stjerneskud, der nu også byder ind til vinklub. Gastromé kombinerer lokale råvarer med en moderne madstil, og dét gav restauranten en flot Michelinstjerne både i år og sidste år.

I den nystartede vinklub får dråberne da heller ikke lov at stå helt alene. Restauranten vil nemlig servere en lækker snack til hver vinsmagning, når deltagerne snuser, slynger og smager sig frem til nye oplevelser. Og finder man en favorit, kan man købe den med hjem til gode priser.

Vinklubben har debut lørdag den 1. oktober fra kl. 14.30 til 16.30. Prisen er 490 kroner pr. person, og tilmelding foregår på restaurant@gastrome.dk. Læs mere om arrangementet og datoer her.