La Cabra åbner ny kaffebar og relancerer bageriet

La Cabra åbner ny kaffebar og relancerer bageriet

af -
Foto: La Cabra.

La Cabra åbner ny kaffebar den 5. april og udvider samtidigt bageriet. 

I sidste uge skrev Smag Aarhus, at La Cabra åbner en ny kaffebar på Banebårdspladsen 1, og nu er der mere nyt fra kaffebaren. Udover at åbne op på Hovedbanegården, relancerer La Cabra nemlig også bageriet under navnet La Cabra Bakery. Åbningsdagen bliver den 5. april.

”Vi har ledt efter lokaler til en ny kaffebar, fordi vi gerne vil dele vores kærlighed til kaffe i denne del af Aarhus, og vi relancerer ligeledes vores bageri med nyt navn og med fornyet fokus på kvalitet og innovation,” siger grundlægger af La Cabra, Esben Piper og uddyber:

”Det betyder, at der kommer et lokalt fokus på bagværk, surdejsbrød, croissanter og kager. Hele kælderen under vores kaffebar i Graven 20 bliver lavet om til ét stort bageri. Vi ønsker at være ét af landets allermest interessante “mikro-bagerier” med vores efterhånden meget kendte bager Lasse Tronhjem i spidsen.”

Samarbejde med køkkendesignere
La Cabra på Hovedbanegården kommer også til at få leveret bagværk fra bageriet i Graven. Den nye kaffebar er et samarbejde med firmaet Reform, som designer køkkener med kendte designere og arkitekter. De overtager DSB’s gamle lokaler på 230 kvadratmeter, hvor totredjedele bliver Reforms showroom og resten La Cabras til kaffebar.

”Jeg synes, Reform er en spændende virksomhed, og det står i en fin forlængelse af vores DNA. Selvom det er forskellige universer, føler jeg, det er et fint overlap, og vi har glædet os meget til samarbejdet,” siger Esben Piper og fortsætter:

”Vi bruger deres elementer og flotte design i den nye kaffebar sammen med nogle velkendte elementer fra vores kaffebar i Graven. Der kommer til at være er en rød tråd igennem det hele.”

Udover det nye bageri i kælderen hos La Cabra i Graven 20, får kaffebaren i Latinerkvarteret også et udvidet risteri på 120 kvadratmeter i baggården.

Du kan følge med i åbningen af den nye La Cabra på kaffebarens Facebookside.

Philip Selmann
Skribent. Har en ph.d. i at spise lasagne og er generelt glad for det italienske køkken. Oliven er mit kryptonit. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.