Råbar trækker stikket

CAFE Veganere, økoentusiaster og rawfoodfans er blevet et spisested fattigere, efter at caféen Råbar ved Voxhall netop er lukket efter seks år i Aarhus.

Ejerne Mads Poulsen og Christian Castenskiold lukkede i lørdags deres rawfoodcafé Råbar for allersidste gang, efter at den i mere end seks år har været en af bannerførerne for rawfoodbølgen i det aarhusianske. Lukningen skyldes, at der skulle ske noget nyt for de to ejere.

”Med risiko for at lyde som en X faktor-deltager kan jeg kun sige, at det har været en lang og fantastisk rejse, som startede for godt seks år siden, og som nu afsluttes. At bringe rawfood til Aarhus har været sjovt, spændende og til tider også hårdt og krævende. Vi har haft masser af fantastisk medgang, men også modvind. Christian og jeg er stolte over projektet, men nu vi må nu erkende, at der skal ske noget nyt i vores forretningsliv,” skriver Mads Poulsen på Råbars Facebook-side.

Spisestedet åbner igen med et nyt koncept efter en kort renovering, hvor de to bagmænd får følgeskab af Malthe Bøgh Olesen. Makkerparret takker alle støtterne, der har gjort det muligt at servere powersmoothies, rawburgers, salater og wraps til kunderne fra klokken 10 om morgen til kl. 21 om aftenen.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der har støttet vores butik. Takke vores gæster, som ikke findes bedre. Takke alle de hardcore stamgæster, der har støttet os i alle årene, samarbejdspartnere, venner, familie og ikke mindst vores fantastiske personale,” skriver Mads Poulsen.

De to ejere har siden august 2014 forpagtet Godsbanens cafe Spiselauget sideløbende med driften af Råbar. Mads Poulsen har en fortid på blandt andet Cafe Drudenfuss, mens Christian Castenskiold blandt andet har Café Ziggy og natklubben Castenskiold på CV’et. Sidstnævnte bijobber desuden som konsulent på Northside Festivalen, hvor han siden 2011 har haft ansvar for festivalens Deluxe-område og vin- og champagnebarer.