Pinot Butik & Vinbar

Portvin, hvidvin og cocktails: Vinbar lokker med smagninger i september

Hos Pinot Butik & Vinbar på Frue Kirkeplads 1A kan du smage både hvidvin, portvin og spiritus til smagninger i september.

Er du vild med vin og cocktails i alle afskygninger? Så er Pinot Butik & Vinbars arrangementer måske noget for dig. I september kan du lære både portvin, hvidvin og spiritus bedre at kende. 

Portvin
Hvad er portvin egentlig, og hvorfor er al hedvin ikke altid portvin? Få svar på dét og smag syv forskellige portvine fra det nordlige Portugal, når Pinot Butik & Vinbar inviterer til Portvinssmagning den 27. september klokken 19. Arrangementet koster 200 kroner, og hvis du er sulten, er det muligt at tilkøbe en tapasanretning. Læs mere og bestil din billet her.

Hvidvin
Ofte er det rødvinen, som får lov til at fylde til vinsmagninger. Men ikke denne gang! Nu er det hvidvinens tur til at skinne. Du er inviteret til hvidvinssmagning torsdag den 13. september klokken 19 hos Pinot Butik & Vinbar. Du kommer både til at smage på klassikere, men også på de knap så kendte hvidvine. Prisen for en aften i hvidvinens tegn er 200 kroner, og billetterne kan købes her.

Spiritus
Har du nemmere ved at drikke gode cocktails fremfor at lave dem? Så er det her måske et arrangement for dig. Torsdag den 20. september inviterer Pinot Butik & Vinbar nemlig til en aften, hvor du lærer at lave nemme drinks. Baren fokuserer på den enkelte, men lækre drink, som kræver to ingredienser af ordentlige råvarer. Du kommer til at smage på blandt andet rom, gin, vermouth, likør og chartreuse. Billetterne koster 200 kroner og kan købes her.

Læs mere om Pinot Butik & Vinbar og hold øje med kommende arrangementer her.