Foto: Pixabay

Onlinesupermarkedet nemlig.com åbner i Aarhus

ONLINE Danmarks største onlinesupermarked nemlig.com åbner nu op med levering i Aarhus.

Fra i dag intensiveres kampen om de østjyske kunder, når nemlig.com, Danmarks største online-supermarked, nu åbner for levering i Aarhus, Randers, Horsens, Silkeborg, Skanderborg og en række byer derimellem.

Østjyllands nye supermarked tilbyder økologi, discount og delikatesser leveret lige til hoveddøren fra et sortiment på mere end 9.700 dagligvarer alle årets 365 dage. Visionen er at gøre hverdagen nemmere og indkøbsoplevelsen sjovere for de mange husstande i regionen.

”Siden vi åbnede i hovedstadsområdet i 2010, har drømmen og målet været at åbne med samme koncept i Jylland. Ved at investere massivt i at bygge Skandinaviens største vare- og logistikcenter dedikeret til dagligvarer på nettet er det nu endeligt muligt at realisere drømmen,” siger adm. direktør Stefan Plenge fra nemlig.com i en pressemeddelelse.

Prismatchet mod Netto
Det er muligt at bestille dagligvarer fra i dag, og første leveringsdag er torsdag den 25. august. Mere end end 2.300 af supermarkedets varer er prismatchet mod Netto, og samtidig er discountsortimentet udvidet med 30 procent, især inden for økologi.

”Det er en stor og vigtig milepæl for os, og vi glæder os ubeskriveligt meget til at være med til at gøre hverdagen nemmere for de aarhusianske forbrugere og give dem Danmarks største online-sortiment af dagligvarer,” siger Stefan Plenge.

Nemlig.com leverer også til 5. sal, hvis du bor i lejlighed, og du kan bestille varer i en-times intervaller. Leveringspriserne i Østjylland bliver de samme som på Sjælland, nemlig fra 4 kroner. Med udvidelsen i Østjylland kan nemlig.com nu servicere flere end 2,6 mio. danskere i øst og vest.