Foto: OMMER

OMMER: Ny restaurant åbner på Aarhus Ø

En ny restaurant ved navn OMMER åbner på Aarhus Ø i de lokaler, hvor Surfside indtil for nylig havde hjemme. Det er det samme hold der står bag, og ifølge dem var der behov for et nyt koncept, “en ommer”. Restauranten åbner på torsdag d. 26. oktober på Bassin 7.

Ny restaurant Aarhus Ø
Foto: OMMER

Surfside lukkede så sent som i søndags, men om få dage vil der igen være liv i restauranten. Holdet bag det nye spisested er det samme, men konceptet er helt forvandlet. De er fuldkommen ærlige omkring lukningen af Surfside og behovet for det nye koncept:

”Navnet lå lige for,” siger Mads Krogsholm i pressemeddelelsen. Han er en af ejerne bag restauranten.

”Vi satsede på det lidt vilde californiske køkken i casual rammer. Men det viste sig at være en fejl. Efter seks måneder var vi klar over, at det her var lige præcis en OMMER!” fortsætter han.

Nu har holdet ændret kurs, dog er det stadig havnepromenaden, der lægger horisont til eventyret.

Den nye aftenrestaurant OMMER er præget af en hyggelig og varm nordisk stil med levende lys og smukt opdækkede borde.

Restaurant Ommer Aarhus
Foto: OMMER

Klassiske retter med et moderne twist

Kernen i den nye aftenrestaurant OMMER er klassiske retter med et moderne twist og en hyggelig atmosfære. På menukortet finder du fire forretter, fem hovedretter og tre desserter. Forretterne spænder bredt, og du kan blandt andet nyde både franske østers, misomarineret laks eller kartoffelporresuppe med ristet bacon.

Den altid populære hovedret, Beuf Bearnaise med fritter, får konkurrence af blandt andet urtebagt fisk og en perlebygotto med bagt aubergine, parmesanost og urtecrumble. Der er altså noget for enhver smag på den nye restaurant: OMMER.

”Menuen er sæsonbestemt, men der vil altid være kød, fisk, fjerkræ og vegetarretter. Vores kogekunst er nok klassisk, men det får et moderne twist med syltede porrer, japansk mayonaise eller for eksempel en sennepssauce til svinebryst med puffet svær,” udtaler Mads Krogsholm om menuen i pressemeddelelsen.

Ny restaurant Aarhus Ø
Foto: OMMER

Ud over et alsidigt menukort, der forsøger at få de fleste smagsløg til at løbe i vand, så ønsker restauranten også at slå sig op på den gode pris. De vil nemlig også være et sted for enhver pengepung.  Derfor bliver det muligt at sammensætte en menu med to retter for 250 kr. og tre retter for 300 kr. ud fra á là carte kortet.