Foto: Flask

Ølbutikken Flask har store ambitioner

ØL De tre initiativtagere bag Aarhus’ første bottle shop Flask har en vision om at få folk til at drikke mere og bedre øl.

Når Aarhus’ nye ølbutik Flask slår dørene op på Nørregade 40 onsdag den 4. maj kl. 12, vil byens ølelskere møde en butik, der som sætter fokus på den gode øloplevelse. Målet hos de tre stiftere er kort og godt at give aarhusianerne flere og bedre oplevelser med øl.

”Det handler om at åbne døren til den her verden for så mange mennesker som muligt, og samtidig sørge for at kunderne laver få fejlkøb, så de får så gode oplevelser som muligt med øllen,” siger medejer Mikael Juul Larsen i en pressemeddelelse.

Smagsprøver og skiftende sortiment
I butikker vil der dagligt være smagsprøver, som skal hjælpe og guide kunden i den rigtige retning. Med et skiftende sortiment vil der hele tiden være nyt på hylderne, og initiativtagerne drager gerne paralleller til modeverdens årlige kollektionsskift.

”Vi er hele tiden opmærksom på kvalitet og dybde i vores sortiment og vi er også bevidste om vores mission om at få flere til at vælge det gode øl. Men vi vil også opdrage aarhusianere til at købe øllene, når de er der, for det er ikke sikkert, at den samme øl kommer igen,” siger Mikael Juul Larsen.

Udover salg af øl satser stifterne på at lave arrangementer, hvor kunderne kan komme tættere på producenterne og få mere interessant viden om produkterne.