Nytårsmenu 2023: Her er 12 lækre bud

OBS! Stederne har betalt for at indgå i artiklen.

Den perfekte nytårsaften kræver god stemning, godt selskab og ikke mindst den perfekte nytårsmenu. Vi har sammensat en liste over Aarhus’ bedste bud på nytårsmenuer, både til dig, der foretrækker en eksklusiv gourmetmiddag på restaurant, og til dig, der ønsker at skabe din egen fest derhjemme.

Listen inkludere både hyggelige restauranter med hver deres unikke take på diverse nytårsmenuer, men også de bedste take away muligheder, der giver dig muligheden for at nyde gourmetmad i dit eget hjem.

Læs videre og find den nytårsmenu, der passer lige til dig.

 

 

De lækre take away nytårsmenuer

Gør din nytårsaften derhjemme til en kulinarisk oplevelse uden det store besvær. Spring køkkenstressen over med vores liste over skønne steder, der tilbyder fantastiske take away menuer til nytårsaften.

Denne liste har det hele: Lækre gourmetretter, internationale smagsoplevelser og klassiske favoritter med et nytårs-twist! Så læn dig tilbage, nyd aftenen, og lad maden komme til dig!

 

Ghrelin – Den europæiske nytårsmenu

Ghrelin
Foto: Ghrelin

Ghrelins nytårsmenu består af otte retter inspireret af det europæiske køkken, lavet med stor respekt for råvarens kvalitet og smag. Det eneste du selv skal sørge for er at holde øje med en enkelt gryde.

Ghrelin holder også nytårsfest, hvor du kan spise på restauranten, læs mere her.

Kuvertpris: 950 kr. for 8 retter.
Afhentningsadresse: Dagmar Petersens gade 111, 8000 Aarhus C.
Hvordan: Bestil Ghrelins menu her.

 

DABBA – Nyfortolkede klassikere

nytårsmenu dabba
Foto: DABBA

DABBA brænder for at levere gastronomiske oplevelser med fokus på detaljer, enkelthed og gennemsigtighed. Derfor tilbyder de nu to udsøgte nytårsmenuer til take away – en klassisk og en vegetarisk.

Du har således rig mulighed for at slappe af og nyde aftenen, mens DABBAs erfarne kokke sikrer, at alle dine gæster bliver mætte og tilfredse.

Begge menuer kan fås til 495 kroner pr. person og omfatter fire retter samt tilhørende snacks. Læs menuen her.

Kuvertpris: 495 kr. for 4 retter.
Afhentningsadresse: Stadion alle 70, 8000 Aarhus C.
Hvordan: Bestil DABBAs menu her.

 

Syv Ni 13 – Den lækre og prisvenlige

Syv Ni 13
Foto: Syv Ni 13

Syv Ni 13 disker i år op med en nytårsmenu bestående af syv delikate retter, sammensat af lækre råvarer fra hele verden. Alt du behøver er to blus og en ovn, da restauranten leverer både video- og skriftlige instruktioner.

Denne lækre syv retters menu står i kun 500 kr. pr. kuvert! Skynd dig at hop ind på deres side og sikre din andel af deres udsøgte menu.

Kuvertpris: 500 kr.
Afhentningsadresse: Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C.
Hvordan: Bestil Syv Ni 13s nytårsmenu her

 

Anker – Til din store fest

nytårsmenu Anker
Foto: Anker

Hos Anker har Smag & Slægt sammensat en lækker 3-retters menu til din nytårsfest. Retterne er lige til at varme – nemmere bliver det ikke! Anker tilbyder både en klassisk nytårsmenu og en vegetarisk nytårsmenu, så alle gæster er dækket ind.

Særligt til nytår tilbyder restauranten også et pakketilbud til attraktive priser – se mere om den her.

Anker holder også nytårsfest på restauranten, se mere her.

Kuvertpris: 349 kr. for 3 retter.
Afhentningsadresse: Fiskerivej 12, 8000 Aarhus C
Hvordan: Bestil Ankers menu her.

 

Gastromé – Michelin nytårsmenu

Gastromé
Foto: Kasper Hornbæk

Årets afslutning fortjener en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanelige, og Gastromés nytårsmenu er nøglen til netop dette. Med en Michelin-stjerne i ryggen, præsenterer Gastromé fire fortryllende retter, inspireret af det nordisk-franske køkken, og med sæsonens lokale råvarer i brug.

Kuvertpris: 595 kr. for 4 retter.
Afhentningsadresse: Grenåvej 127, 8240 Risskov
Hvordan: Bestil menuen fra Gastromé her.

 

By Cortsen – Den luksuriøse nytårsmenu

nytårsmenu By Cortsen
Foto: By Cortsen

Der er ikke sparet på lækre råvarer og smagssammensætninger i By Cortsens nytårsmenu. Menuen kan leveres i hele Danmark, og består af 4 snacks og 3 retter. Hvis festen skal have lidt ekstra tempo, kan en supplerende vinmenu også tilkøbes.

Kuvertpris: 850 kr. for 4 snacks og 3 retter.
Afhentningsadresse: Pendlerplads, 8381 Tilst
Hvordan: Bestil Cortsens menu her.

 

Ommer – Stilfuld og klassisk nytårsmenu

nytårsmenu
Foto: Ommer

Ommers nytårsmenu byder på en stilfuld og overskuelig oplevelse, med 3 retter. I restaurantens nytårsmenu finder du blandt andet rimmet kammusling og striploin med smørdampet harricot verts – what’s not to like? Læs menuen her.

Kuvertpris: 375 for 3 retter
Afhentningsadresse: Irma Pedersens Gade 168, 8000 Aarhus C.
Hvordan: Bestil Ommers menu her.

 

MIB – Den alsidige nytårsmenu

MIB
Foto: MIB

Traditionen tro præsenterer MIB i år en udsøgt nytårsmenu, bestående af fem retter, sammensat af sæsonens fineste råvarer. MIB tilbyder fire forskellige menuer: Den almindelige, den veganske, den glutenfri og en børnevenlig version.

Kuvertpris: 495 kr. for 5 retter.
Afhentningsadresse: MIBpakhusene 2, Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Aarhus Ø.
Hvordan: Bestil menuen fra MIB her.

 

Nytårsmenuer til dig, der vil spise ude

Slip for planlægning, rengøring og oprydning! Hvis din ideelle nytårsaften foregår på en lækker og stilfuld restaurant, med mulighed for at være lige i midten af Aarhus’ nytårsfest, er denne del af listen til dig.

Uanset om du ønsker en stilfuld aften med gourmetretter eller en mere afslappet atmosfære, er der noget til dig. Disse steder er vores anbefalinger til den perfekte nytårsaften i byen.

 

 

Tangkroen – En naturskøn nytårsmenu

Tangkroen
Foto: Tangkroen

Træd ind i Tangkroens charmerende kulisse, omgivet af naturskønne omgivelser på Dalgas Avenue. På nytårsaften står restauranten klar med fire lækre retter og en unik oplevelse, der markerer starten på det nye år. Du går hverken glip af Dronningens nytårstale eller kransekage her!

Kuvertpris: 895 kr. for 4 retter.
Adresse: Dalgas Avenue 54, 8000 Aarhus C
Hvordan: Book bord på Tangkroen her.

 

Minglr – Singlefesten

nytårsmenu minglr

Har din nytårsaften også alt for tit gået på at høre kedelige historier fra vennegruppens par? Frygt ej, for Minglr arrangerer en fantastisk nytårsfest for friske singler! I år inviterer de til tre forskellige nytårsarrangementer i Aarhus, alle med tilhørende lækker nytårsmenu.

  • På Godsbanen kan de 26-58 årige se frem til en fantastisk fest med forventet deltagelse af mellem 300-600 gæster! Aftenen byder på live musik samt fri øl, vin og vand indtil klokken 21. Book dine billetter her.
  • Nytårsfesten på Centralværkstedet er til dem mellem 40 og 62 år. Festen er en smule mindre med plads til 200 gæster, men der er stadig masser af fest og farver! Helaftensbilletter kan købes her.
  • For dem over 58 år inviterer Minglr til nytårsfest på Smedien. Dette arrangement er det mindste med omkring 60 gæster, men festen flytter senere over til Centralværkstedet til dans. En helaftensbillet kan købes her.

 

Malt – Den eksklusive nytårsmenu

Malt
Foto: Malt

Grundet Malts popularitet skal man være hurtigt ude, hvis man vil nyde sin nytårsaften på restauranten – sidste år var der allerede udsolgt før december! Nytårsmenuen består af en lækker otte-retters menu, hvor der er taget højde for hver detalje.

Når det er tid til at skåle det nye år ind, kan du se frem til nøje udvalgte drikkevarer, der harmonerer perfekt med måltidet.

Kuvertpris: 1.295 kr. for 8 retter.
Adresse: Ceresbyen 64-68, 8000 Aarhus C
Hvordan: Book bord på Malt her.

 

Elle Belle – Til festaben

nytårsmenu Elle Belle
Foto: Elle Belle

Hvis du er til lækre cocktails, er det på Elle Belle, du skal tilbringe din nytårsaften! Med i prisen følger hele seks timers fri bar med forfriskende drinks. Cocktailbaren holder åbent helt til klokken 02.00, hvilket giver dig rig mulighed for at skåle det nye år ind med manér.

Elle Belle serverer hele syv lækre retter i deres nytårsmenu.

Kuvertpris: 1295 kr. inkl. drikkevarer og 7 retter.
Adresse: Åboulevarden 55, 8000 Aarhus C.
Hvordan: Book bord på Elle Belle her.

 

Nytår 2023/24

Se alle