Foto: Rar Bar

Nye takter på Rar Bar

CAFÈ Ejerkredsen bag restauranterne Komfur og Mellemrum har overtaget Rar Bar i Jægergårdsgade og har store planer for den klassiske café.

Af Mikkel T. Krogh

Ejerkredsen bag Restaurant Mellemrum på Fredens Torv og Restaurant Komfur på Guldsmedegade har bevæget sig ind på Frederiksbjerg. Det er sket med overtagelse af caféen Rar Bar, der i en årrække har ligget midt på Jægergårdsgade.

”Da vi fik tilbudt den klassiske og velfungerende café midt på Frederiksbjerg, kunne vi simpelthen ikke sige nej. Vi så en café med masser potentiale til lige netop dét, vi havde i tankerne,” siger partner Kim Thygesen.

Læs også: 5 oversete caféer i Aarhus

Spritnyt køkken
Den seneste tid har ejerne, der også tæller Allan Thallaug og Kristian Joe Sørensen, haft hænderne fulde med ombygning af lokalerne. Der er blandt andet etableret et spritnyt køkken, ligesom der er indsat et stort vindue mellem selve caféen og det bagerste lokale.

”Vi vil bringe Rar Bar op på højere niveau, og det var det gamle køkken ikke beregnet til. Det nye køkken er blevet mere moderne og vil kunne klare både de klassiske caféretter samt moderne mad med vores eget twist,” siger partner Kristian Joe Sørensen.

Læs også: 6 studiecaféer i særklasse

Opfrisket facade
Når vejret bliver varmere, er det planen at friske facaden op med nye møbler og et nyt logo. Og forventningerne fejler ikke noget i ejerkredsen, der har ejet Komfur og Mellemrum i henholdsvis fem og ni år.

”Rar Bar har tidligere været kåret som Byens Bedste Café, og det er vi sikker på, at vi kan gøre igen. Vi tager udgangspunkt i netop det miljø og den afslappende atmosfære, som Frederiksbjerg byder på. Vi vil bare gøre det endnu bedre,” siger partner Allan Thallaug.

Læs også: 6 budgetvenlige brunches i Aarhus