Foto: Rar Bar

Ny styrmand på Rar Bar har masser af erfaring

CAFÉ Rar Bar på Jægergårdsgade har fået ny, erfaren mand bag gryderne.

Den 26-årige Aarhus-kok Oliver Hjorth Hansen har netop overtaget rollen som køkkenchef på den populære café Rar Bar på Jægergårdsgade. Den unge kok har blandt andet erfaring som souschef på MASH ved Banegårdspladsen, som køkkenchef på den nu lukkede TGV Café ved banegården og som souschef hos tapasrestauranten CanBlau ved Klostertorv.

“Jeg elsker at forvandle gode lokale råvarer til et velsmagende måltid lavet fra bunden. Jeg vidste allerede fra en ung alder, at jeg ville være kok og servere god og ærlig mad til mine gæster,” siger Oliver Hjorth Hansen i en pressemeddelelse.

På Rar Bar er det planen at beholde mange af de klassiske caféretter og de sæsonprægede retter på den såkaldte Tavlemenu, der koster 250 kroner for tre retter mandag til lørdag. Om lørdagen vil Oliver lave en seksretters menu under navnet ”Seksløberen” til 300 kroner pr. næse, og om søndagen står menuen på såkaldt Easy Sunday med en toretters menu til 180 kroner.