Go’ Kaffe åbner på Frederiksbjerg

KAFFEBAR Frederiksbjerg har fået endnu en kaffebar, hvor du få stillet tørsten efter Americano, Cortado og Flat White, og placeringen er mildest talt usædvanlig.

Af Mikkel T. Krogh

Den gamle pølsevogn på Ingerslev Boulevard har fået en ordentlig makeover og er netop genopstået som trendy kaffebar under navnet Go’ Kaffe. Bag den nye hangout står Steffen Vester, der de seneste syv år har rullet sin kaffevogn ind i den anden ende af torvet hver onsdag og lørdag, når der var torvedag.

”Jeg syntes, at her manglede et kaffested. Ser man bort fra området omkring Bruunsgade og Jægergårdsgade er der ikke noget sted i denne del af Frederiksbjerg, hvor man kan få en god kop kaffe. En af mine venner bekræftede mig i, at det var det helt rigtige sted, da han udbrød: For fanden Steffen, det er jo lige på ammeruten,” siger Steffen Vester til Aarhus Stiftstidende.

Lokale produkter
Udover kaffe i diverse varianter serverer den nyslåede kaffebarejer og hans baristakollega Stine Eilertzen croissanter, kage og andet til den søde tand fra den aarhusianske gourmetbager Briancon, der også leverer brød til lune paninis. Bønnerne kommer fra det lokale risteri Kaffe & Co. i Hasle.

”Vi vil gerne have lokale produkter. Det er mere tæt på, og man kan få en god snak med dem, der laver varerne. Osten og det friskkærnede smør er fra Lindved Mejeri, som også har en vogn her på torvet,” siger Steffen Vester til avisen.

Og så slår den dynamiske kaffeduo i øvrigt på, at det skal være til at betale sig fra en god kop kaffe. En espresso fås således for rørende 15 kroner. Go’ Kaffe har åbent mandag til lørdag fra kl. 7 til kl. 17, og du kan nyde den færdige kaffe både siddende indenfor og udenfor.

Læs artikel: Barista brygger i 10 kilometers højde
Læs guide: 5 aarhusianske kaffebarer med killerskills
Læs artikel: Sigfreds Kaffebar går konkurs

SPECS
Go’ Kaffe
Ingerslev Boulevard
8000 Aarhus C

Foto: Go’ Kaffe

Disclaimer: Artiklen bygger på dialog med Go’ Kaffe og informationer fra artikel i Aarhus Stiftstidende.