Foto: Visit Aarhus

Ny kåring: Aarhus blandt cooleste byer i verden

Magasinet National Geographic har kåret Aarhus som en af verdens mest cool byer.

Vi, der bor i Aarhus, har naturligvis aldrig været i tvivl, men nu er det dokumenteret: Aarhus er en af de mest cool byer i verden. Det engelske magasin National Geographic har netop sat Aarhus på listen The Cool List, der beskriver de 17 mest cool byer i verden i 2017.

Det er ikke mindst udnævnelsen af Aarhus om europæisk kulturhovedstad i 2017, der er årsag til kåringen. Magasinet beskriver selv de mange kulturelle arrangementer som trækplastre hos Smilets By næste år:

“Koncerter med Det Kongelige Teater, forestillinger i Musikhusets koncertsal med ballet og opera, musikalske teaterfortolkninger af tre af den Oscar-vindende danske instruktør Susanne Biers film, malerier og installationer, The Garden med en tre-mile visuelle spor, der vil kurve gennem centrum og langs kysten,” skriver National Geographic.

Magasinet nævner også byens tre Michelin-restauranter som en årsag til den store coolness og nævner specifikt Restaurant Substans på Frederiksgade som en grund til at besøge Aarhus. Sådan!