Foto: Pexels

Skål: Ny ginbar slår dørene op på Skolegade i 2019

Ginbaren The Bird and The Churchkey åbner i februar 2019 på Skolegade 23.

Er du helt tosset med gin i alle afskygninger, så er den her nyhed som skabt til dig. Barkæden The Bird, der tæller tre barer i København, med speciale i gin tager i det nye år turen til Jylland og åbner til februar ginbaren The Bird and The Churchkey på Skolegade 23.

”Lige siden vi fandt ud af, at vi havde fat i noget rigtigt, har vi haft et stort ønske om at åbne i Aarhus. Derfor har vi løbende haft følere ude for at finde den helt rigtige lokation, og det mener vi, at vi har nu,” siger partner i The Bird, Christian Juul Tønnesen i en pressemeddelelse.

Flere end 190 slags gin
The Bird and The Churchkey kommer til at satse stort på gin, og du kan glæde dig til at gå ombord i flere end 190 forskellige slags gin. Hvis du er vild med gin og tonic, så vil der også være mulighed for at vælge mellem 900 forskellige udgaver af den famøse drink.

Er du ikke så meget til gin, så vil du også kunne kaste dig over og forkæle smagsløgene med 65 forskellige øl. Lyder det som noget for dig, så kan du holde dig opdateret om The Bird and The Churchkey her.