Super stemning og havudsigt på Bådcafé i Marselisborg Havn

Ny bådcafé med havudsigt og bølgeskvulp

CAFÉ En ny bådcafé i Marselisborg Havn er åbnet med plads til 50 spisende gæster.

Sidste år åbnede den lille Albatros Bådcafé i Marselisborg Havn og fik hurtigt succes med servering af kaffe, øl og snacks til lyden af bølgeskvulp og med fantastisk udsigt over bugten. Pladsen var imidlertid trang på den flydende café, så nu har ejerne opgraderet til en ny båd, der under navnet Bådcafé har plads til 50 spisende gæster under tag.

”Med den nye båd har vi plads til flere gæster end i den gamle båd, ligesom vi får plads til et rigtigt køkken under dæk. Øverst på båden har vi udvidet styrehuset, så der kommer en lille ekstra café med plads til omkring 10 gæster, og så har vi har fået fuld alkoholbevilling, så vi kan servere både vin og spiritus,” siger medejer Tina Steen Jensen.

Opgraderet menukort
Den nye båd bærer navnet Sorte Louis og ligger ved indsejlingen til Marselisborg Havn, hvor den gamle bådcafé også lå. Ejerne Tina Steen Jensen og Preben Hald har siden marts renoveret på livet løs op til åbningen i starten af juni, og også menukortet har fået en opgradering i forhold til sidste år.

”Menukortet bliver lidt mere nuanceret end sidste år, og man kommer til at kunne spise rigtige måltider nu. Vi har desuden lagt strøm ind og har projektor og skærme, så der er mulighed for at have underholdning af forskellig slags,” fortæller Tina Steen Jensen.

Udover almindelige cafégæster er byens nye café være åben for forretningsmøder og mindre selskaber. Sorte Louis er købt i Holbæk og har tidligere sejlet som færge til øen Endelave og fra Ringkøbing til Hvide Sande. Åbningstiderne er hver dag fra kl. 11-21 og søndage fra kl. 10-21. Læs mere om bådcaféen her.