Foto: Pixabay.

Ny mad- og vinbutik åbner i Risskov

Nordly vil fra den 28. april byde på take away til rimelige priser. 

En ny mad- og vinbutik slår den 28. april dørene op på Nordre Strandvej i Risskov. Under navnet Nordly bliver visionen at lave take away for alle til en fair pris.

”Vi vil lave mad til priser, man ikke selv kan lave den til. I stedet for at have et alenlangt menukort, laver vi få retter af høj kvalitet og mængde. Således sparer vi på udgifterne og kan give folk en fantastisk oplevelse, hver gang de handler hos os,” siger direktør Michael Hornbæk.

Frokost- og aftenmenu
Nordly holder åbent alle ugens dage til frokost og aften. Midt på dagen kan du vælge mellem ugens frokost eller tre stykker smørrebrød for 60 kroner, mens tre retter om aftenen koster i alt 125 kroner. Aftenmenuen skifter hver uge.

Derudover kan du købe en gourmetmenu med fire retter, der udskiftes hver måned, bestille catering til større selskaber samt købe drikkevarer fra et større udvalg.

Nordisk hygge
Navnet Nordly skal ifølge de tre ejere gerne associere til hygge samt kvaliteten i det nordiske køkken.

”Nordly skal være det bedste alternativ til selv at lave mad – et take-away sted, hvor det er nemt og rart at hente mad og drikke uden kompromis på kvaliteten,” siger Michael Hornbæk.

Nordlys lokaler har tidligere huset Deli’en på Nordre Strandvej, der gik konkurs sidste år.