Foto: Nordisk Spisehus

Fem flotte stjerner til Frederiksbjerg-restaurant

Restaurant på M.P. Bruuns Gade scorer fem stjerner i Jyllands-Posten.

Kähler-koncernens toprestaurant Nordisk Spisehus på Frederiksbjerg i Aarhus kører for tiden et spansk tema på menukortet, og det falder i god jord hos Jyllands-Posten. Avisens anmelder kvitterer med fem flotte stjerner i en ny anmeldelse, der både roser mad, vin og service.

“Vi havde opmærksomme, passionerede tjenere, der vidste alt om maden og vinen, og vi blev præsenteret for en stjernerække af velsmagende serveringer og usædvanlige vine, der hver især komplementerede retterne perfekt,” skriver anmelderen.

Trestjernet menu
Nordisk Spisehus har et koncept, hvor nogle af retterne hentes fra udenlandske Michelin-restauranter. Det aktuelle tema har tre retter fra den trestjernede restaurant Mugaritz i den spanske by San Sebastian, mens de resterende retter er udtænkt af stedets egne kokke.

Anmelderen satte under sit besøg tænderne i en lang række retter, der strakte sig lige fra stegt pighvar med oliven og jomfruhummer med ibericoskinke og grisehaler til kalvebrissel med sherrygelé og karse. Alt faldt det i god jord hos Jyllands-Postens udsendte, og det eneste kritikpunkt er, at anmelderen var henvist til et bord i kælderen.

Hvis du også vil smage på varerne, er prisen 899 kroner for ni retter, 699 kroner for fem retter eller 499 kroner for tre retter.

Læs hele anmeldelsen her.