Nordisk sensommeraften hos Louise – Åbyhøj

Nordisk sensommeraften hos Louise – Åbyhøj

af -

Elsker du en god middag i godt selskab, og kunne du godt tænke dig at møde nye mennesker, som også er passionerede omkring mad? Så kom på besøg hos Louise i Åbyhøj og få en personlig spiseoplevelse ud over det sædvanlige.

Den personlige spiseoplevelse finder sted den 6. oktober hjemme hos Louise i Åbyhøj. Prisen er 220 kroner plus gebyr, og oplevelsen udbydes af den nye deleplatform Dinnerboost, der gør det muligt at invitere madinteresserede til middag hjemme i ens eget hjem.

Menuen
Spisning hos Louise tager udgangspunkt i sæsonens råvarer med absolut fokus på nordiske og økologiske råvarer. Louise bestræber sig på, at råvarerne er lokale, enten fra det nærmeste marked, strand eller skov nær Aarhus.

“Vi har haft en varm og solrig sommer, så lad os sætte os til det gule bord med manér og hylde sensommeren.

Til at starte med skal vi have en lille smagsprøve på efteråret. Svampene, der pibler op af skovbunden nu, fordi der endelig er faldet lidt regn.

FORRET
Bruschetta med smørristede kantareller

Kyllingerne har trisset rundt ude i solen hele sommeren og går nu i ét med solen og de gyldne majs. Serveres med en frisk og fyldig efterårssalat.

HOVEDRET
Majs, øko-kylling og ristet salvie
Spidskålssalat, pære og pecorino

Solen står over den tørre jord og lader os mærke det søde liv. Intet at fortryde.

DESSERT
Havtorn-sorbet (solen) på en bund af mandelbrud (den tørre jord), pinch af lakrids (aske)
Mazarin

PS. Der kan indlægges små underholdende elementer i løbet af aftenen som fællessang – så hvis en gæst kan spille guitar eller andet, er det meget velkomment.”

KØB BILLET TIL OPLEVELSEN HER

Om din vært, Louise
”Hej, mit navn er Louise, og jeg er 31 år. Jeg elsker at gå på rov i naturen og forædle udbyttet til marmelader, pestoer, saft mm. Og så har jeg hele tiden nye ting, jeg gerne vil prøve i køkkenet, f.eks. at lave min egen sorbet. Jeg er inspireret af middelhavskøkkenet, men med absolut fokus på nordiske og økologiske råvarer. Der kan være afstikkere til de mere krydrede egne af verden.”

Det praktiske
Lørdag den 6. oktober klokken 18.00
8230 Åbyhøj
Pris: 220 kroner + gebyr
Der er 10 pladser til arrangementet, så det er med at få meldt sig til!

Adressen vil fremgå, når din booking er foretaget.

KØB BILLET TIL OPLEVELSEN HER

Jesper Konggaard
Skribent. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.