Øv! Stardust Café lukker

CAFÉ Efter fem år i Klostergade 65 trækker ejerne Jette Lykke og Juha Tamminen stikket til deres kombinerede café og pladebutik Stardust Café på grund af svigtende omsætning.

Af Mikkel T. Krogh

Der har altid været hyggelig stemning, fantastisk betjening og gode øl på Stardust Café i Klostergade, men økonomien har haft det svært, og nu er det slut. Ejerparret har netop meldt ud, at de lukker caféen, og de lægger ikke skjul på, at det har været en smertelig beslutning.

”Det har været med tårer i øjnene, at vi har taget den svære beslutning at lukke Stardust. Desværre har der ikke været omsætning nok i caféen eller i pladebutikken til, at Stardust kan fortsætte, og vi må derfor kaste håndklædet i ringen,” skriver Jette Lykke og Juha Tamminen på caféens Facebook-side.

Tak til kunderne
De mange trofaste kunder, der trods alt ikke kunne holde caféen oven vande, får et ordentlig tak med på vejen fra ejerparret, der åbnede caféen i februar 2010:

”En kæmpe tak til alle jer som har været med til at gøre en forskel i vores liv de sidste fem år, og ikke mindst til alle jer musikere, kunstnere, leverandører, frivillige og andet godtfolk. I var med til at skabe noget unikt,” skriver Jette Lykke og Juha Tamminen.

Køb inventaret
Caféen har sidste åbningsdag den 21. marts, og de sidste dage op til den endelige lukning er det muligt at købe inventaret fra butikken. De næsten 150 kommentarer til parrets Facebook-post afspejler, at kunderne også kommer til at savne caféen.

”Tak til jer! Det er mærkeligt, at det skal ende med underskud, når alt, hvad man har mødt fra jer, har været overskud,” skriver Christian Windfeld.

Bedste kakao i byen
”Tak for nogle fantastiske år! I er stedet med min yndlingskakao i hele byen, og Jette kan altid huske, at det er dét, jeg plejer at bestille, når hun ser mig. Det bliver underligt at gå fra arbejde til bussen, uden lige at kunne vinke ind til jer. Ærgerligt at jeg skal til at finde en ny stamcafé, men ønsker jer alt det bedste fremover,” skriver Alexandra Danino.

De to ejere skriver ikke, hvad deres planer for fremtiden er. Fra Smag Aarhus’ side skal der også lyde et stort tak for indsatsen. We’ll be missing you.

Læs artikel: Ny kaffebar på Frederiksbjerg
Læs artikel: Sigfreds Kaffebar går konkurs
Læs guide: 5 aarhusianske kaffebarer med killerskills

Foto: Stardust Café

Disclaimer: Artiklen bygger på oplysninger fra Stardust Cafés Facebook-side og caféens hjemmeside.