Foto: Mosters2Go

Moster ruller foodtrucks ud i Aarhus

TAKEAWAY Den 55-årige Merete Harritz har så stor succes med sin foodtruck Mosters2Go ved Storcenter Nord, at hun nu udvider med endnu en foodtruck i Aarhus.

Af Mikkel T. Krogh

Siden februar har den 55-årige Merete Harritz sammen med sin niece Maibritt Harritz Hansen haft en foodtruck under det fængende navn Mosters2Go ved Storcenter Nord, hvor de har solgt spydstegte kyllinger, sandwiches og kaffe. Konceptet er så populært, at den østjyske moster nu udvider med endnu en foodtruck ved Veri Center.

”Salget fra vores første foodtruck i Aarhus er gået over alt forventning, og derfor starter vi nu op med endnu én. Vi har også en foodtruck i Horsens og to i Odense, og vores plan er, at vi bliver en landsdækkende kæde. Derfor er jeg lige nu ved at finde de rigtige franchisetagere, som vil være med til at præge det mobile madsalg,” siger Merete Harritz.

Indsats mod madspild
En vigtig årsag til succesen er ifølge den entreprenante moster, at vognene er Refood-certificerede, hvilket indebærer, at kæden har forpligtet sig til at gøre en indsats mod madspild og for genanvendelse.

”Derudover er rigtigt mange af vores kunder også glade for, at vores kyllinger er danskproducerede og ikke importeret fra udlandet. En foodtruck er en spændende måde at sælge på, og for mig er der ingen tvivl om, at det mobile madsalg vil eksplodere i Danmark inden for en kort årrække,” siger Merete Harritz.

Den nye foodtruck ved Veri Center åbner den 5. december. Før hun startede Mosters2Go, har Merete Harritz blandt andet været forpagter på en servicestation, franchisetager i 7-Eleven og distriktschef i Coop.

Læs artikel: Spis streetfood med borgmesteren
Læs artikel: Streetfoodmarked på vej i Aarhus
Læs artikel: Grillede gourmettoasts på vej