Foto: Miro Vin

Miro-ejer åbner vin- og delikatessebutik

VIN Ejer Toni Leichtle fra den nu lukkede Restaurant Miró starter egen vinbutik.

Den anmelderroste Restaurant Miró på Marstrandsgade lukkede i starten af juli, men det betyder ikke, at ejeren gennem 26 år, Toni Leichtle, siger farvel til gastronomien. Ifølge et opslag på restaurantens Facebook-side starter den tidligere køkkenchef nu en vin- og specialitetsforretning i restaurantens gamle lokaler.

Under navnet Miró Vin vil butikken sælge kvalitetsvine, mad til arrangementer og specialiteter som charcuterie og chokolade til aarhusianerne. Der kommer også vinsmagninger på programmet, og butikken vil desuden forhandle den kaviar, som restauranten blandt mange stamgæster var berømt for.

”Vi har sat meget pris på jeres opbakning og har i årenes løb nydt mange gode aftener med jer alle på Miró. Vi ser frem til flere gode år med vores nye projekt Miró Vin og håber, at I fortsat vil tage del i vores kærlighed til god vin og specialiteter,” skriver restauranten på Facebook.

Sammen med en kompagnon arbejder den tyskfødte kok på at åbne butikken sidst i september. Restaurant Miró åbnede første gang dørene tilbage i 1990.