Foto: MIB

MIB sørger for årets nytårsmenu

Udover fejringen af det nye år er nytårsaften også lig med god mad og drikke. Lad MIB sørge for din nytårsmenu, så du kan læne dig tilbage og skyde det nye år i gang på bedste vis.

Hos MIB står de klar til at gøre din nytårsaften ekstra lækker med et udvalg af elegante og smagfulde 5-retters nytårsmenuer. Du kan vælge mellem den almindelige, den veganske og den glutenfrie menu.

De tre menuer består alle af snacks, appetizer, forret, hovedret og dessert og er lavet på sæsonens bedste råvarer med et strejf af nordisk gastronomi.

Gentager succesen fra sidste år

Sidste år viste de velsmagende menuer sig at være et populært valg, for dem som ønskede en nem men lækker nytårsmenu. MIB oplevede et rigtigt godt salg af nytårsmenuer, og de forventer at succesen bliver gentaget i år. Som noget nyt er det i år også muligt at afhente nytårsmenuerne på Fyn ved gårdbutikken Klokkehøj.

Nytårsmenu med 5 smagfulde retter

MIB nytårsmenu
Foto: MIB

Når du bestiller nytårsmenuen fra MIB, kan du se frem til at starte aftenen med snacks af blandt andet sprøde tangchips og gougére med trøffelcreme, pærer og ibérico skinke. Herefter får du appetizers med blandt andet jomfruhummer med hummerbisque og krustade med löjrom.

Forretten byder på dansk torsk med rødtunge, og som hovedret kan du glæde dig til grillet oksemørbrad med tilbehør af blandt andet jordskokker, svampetærte og kraftig sauce.

Til slut kan du nyde en dessert af hvid chokolade med syrlige æbler, lime og havtorn.

Vegansk og glutenfri nytårsmenu

MIB vegansk
Foto: MIB

Med den veganske nytårsmenu får du mange af de samme skønne elementer som i den almindelige menu. Snacks og appetizers består af røgede rødbeder og skorzonerrod i hokkaidosauce, frem for ibérico skinke og jomfruhummer.

Forretten og hovedretten består af danske porer og knoldselleri med trøffel, og desserten er den samme i alle tre menuer.

Bestiller du den glutenfrie nytårsmenu, får du en menu magen til den almindelige nytårsmenu, selvfølgelig bare i en glutenfri udgave.

Nemt og lækkert

MIB nytårsmenu
Foto: MIB

De dygtige kokke hos MIB har igen i år gjort sig umage med at lave de lækre nytårsmenuer, så du blot behøver at afhente og tilberede menuerne derhjemme med minimal indsats. Du får selvfølgelig også en udførlig guide om tilberedning og anretning med, så du kan nyde den fulde smagsoplevelse.

Prisen for en 5-retters nytårsmenu fra MIB er 495 kr. pr. person. Menuerne skal bestilles senest den 29. december, og der er et minimum på 2 kuverter pr. køb.

Menuerne afhentes den 31. december fra 10:00 – 13:00 i Aarhus eller ved Klokkehøj på Fyn på følgende adresser:

MIBpakhusene 2, Mariane Thomsens Gade 2F – 4B, 8000 Aarhus Ø.

Odensevej 60, 5540 Ullerslev.

Du kan læse mere om nytårsmenuerne fra MIB og bestille din menu på deres hjemmeside her.

SMAGprisen: Nominerede til "Bedste Take Away 2024"

Se alle