Med familien på shopping i Aarhus

Her finder du reklamering for shopping-oplevelser i Aarhus.

Trænger familien til et afbræk fra hverdagen, og skal i måske endda til Aarhus eller omegn alligevel? Så benyt muligheden til at opdage shopping-mulighederne i Smilets By. Der er rig mulighed for en hyggelig tur ved blot at tage på Strøget, men har man været der flere gange før, så søger man måske noget alternativt.

Den sjove

Er man på udkig efter ny familiebil, har man benzin i blodet, eller er man blot lidt nysgerrig på fremtidens bilindustri. Så kan du hos Suzuki i Aarhus både se og prøvekøre en lækker hybridbil! Hybridbilerne er udviklet med tanke på minimering af brændstofforbrug og ultimativ komfort. Indtil for nyligt har hybridbiler også været nær uoverkommelige at komme i nærheden af økonomisk. Men den japanske elektronikgigant har udviklet en serie hybridbiler til meget overkommelige priser.
Så sæt dig ind, mærk kvaliteten og oplev lyden af stilhed idet du trykker på speederen.

Den komfortable

Kan I godt lide at have gæster på besøg, så ønsker I måske at kunne huse lidt flere af dem til overnatning. Det bliver mere og mere populært med sovesofaer pga. de flere muligheder og øgede fleksibilitet. I behøver heller ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, når I købet sovesofa.
Tag derfor en tur ind forbi f.eks. MyHome Møbler i Aarhus, hvor I måske kan finde jeres nye drømmesofa. De har lige nu enormt stærke tilbud, så vent ikke alt for længe.

Den sultne (og økonomiske)

Aarhus føles efterhånden som Danmarks kulinariske hovedstad. Du kan finde noget til enhver smag og ethvert budget. Begge dele får du endda tilfredsstillet hos Café A, der i januar, februar og marts har 50 % rabat på hele deres menukort.
Deres menukort byder på saftige burgere, brunch, klassiske pastaretter og meget andet. Det er en perfekt mulighed til familien, så hele budgettet ikke går til bespisning. Få et større rådighedsbeløb med denne mulighed – familien vil elske det.

Den gammeldaws

Hvis ikke I har været det endnu, så SKAL I en tur i Den Gamle By. Og selv hvis I har, så har byen udvidet sit koncept og konstrueret en helt ny bydel fra 1970’erne. Oplev enten jeres egen eller jeres forældres barndom med en kop varm kakao i hånden. Og tjek også Byens hjemmeside ud, når I planlægger Aarhus-turen, for byen har ofte hyggelige arrangementer – især for børnene.

Den brægende

I Aarhus Dyrehave kommer du helt tæt på dyrene. De menneskevante hjorte og dådyr hilser glad på børn som voksne – især hvis man har en lille sund snack med i lommen. Der er endda ægte vildsvin i indhegning.
Foråret banker på døren, og det betyder, at dyrene er meget aktive. De vandrer rundt i hele parken, så de er ikke til at undgå at finde. Og husk at få taget en masse billeder i de idylliske omgivelser!
Vi ses i Aarhus.