Foto: Pixabay Images

MasVino Vinbodega åbner til juni i Klostergade

VINBAR MasVino Vinbodega åbner i juni på Klostergade med spanske vine på menuen.

Det seneste år har Aarhus fået nye vinbarer i form af Svinbar på Klostergade og Pica Pica på Vester Allé, og nu får byen endnu et vandingshul for vinelskere. Det sker med MasVino Vinbodega, der åbner i et gammelt værksted i en baggård ved Klostergade midt i juni.

Bag den nye vinbodega står de samme folk, der også driver Pica Pica og restauranten Spiselauget på Godsbanen. Målet er ligesom med Pica Pica at skabe et uformelt sted i rustikke omgivelser med spanske vine på glas på menuen.

”Vi har haft stor succes med Pica Pica siden åbningen, og vi har kigget i lang tid for at finde de rette lokaler til at åbne endnu en vinbodega. Før jul fandt vi så det gamle værksted, som er perfekt til at skabe et uhøjtideligt sted, hvor man kan sidde over et glas vin og hygge med vennerne,” siger medejer Malthe Bøgh.

Fantastisk baggårdssmiljø
Vinbodegaen bliver på 110 kvadratmeter og kommer til at ligge i det kulturelle hus Grisk, der også får tattooshop, barber og designfirmaer. Lokalerne har et råt udtryk med klinker på væggen og en stor kran, og de er netop nu under renovering. Forventningerne er store til projektet.

”Aarhus er i vækst, og byen er helt klar til endnu en spansk vinbodega. Baggårdsmiljøet er helt fantastisk, og vi glæder os til at åbne dørene,” siger Malthe Bøgh.

I lighed med Pica Pica kommer vinene fra Spanien, og ejerne importerer selv al vinen.