Foto: Madklubben

Madklubben kommer til Aarhus

Den københavnske restaurant Madklubben kommer efter lang ventetid endelig til Aarhus – dog kun på kort visit.

Rygterne har svirret i mange måneder om, at det københavnske restaurantimperium Madklubben åbner op i Aarhus. Der er stadig intet nyt om hverken adresse eller åbningsdato, men nu tyvstarter restauranten sin jyske satsning med popup-restaurant i Aarhus Festuge den 1-3. september.

“Mens den endelige åbning af en rigtig restaurant først vil finde sted i 2017, har vi allerede nu indgået et samarbejde med de kulturelle iværksættere fra Culture Works. De kender om nogen det aarhusianske kulturlandskab, og i fællesskab bringer vi Madklubben til byen som en popup-restaurant i forbindelse med Aarhus Festuge 2016,” lyder det i en meddelelse fra Madklubben.

Popup-restauranten bliver på Klostertorv, som under festugen omdannes til et såkaldt “Cluster Square” med oplevelser skabt i samspil mellem byens kreative aktører og borgerne selv. Programmet står blandt andet på livemusik, sportsturneringer, folkelig hygge og gadegastromi, hvor Madklubben står for sidstnævnte i form af et udvalg af restaurantens favoritretter fortolket som gademad.

Vil ikke kopiere københavnerkoncept
Restauranten vil bruge eventen til at få inputs til, hvordan den aarhusianske restaurant skal skrues sammen. Alle gæster får lov til at skrive deres livretter på facaden af en mobil køkkenvogn, hvorefter de bedste idéer og ønsker tages med, når det færdige konceptet for Madklubben Aarhus skal laves.

“Vi ønsker, at Madklubben Aarhus skal blive til i en dialog med aarhusianerne. Vi vil ikke bare kopiere et københavnerkoncept i troen på, at vi ved præcis, hvordan alting skal gøres i det jyske. Vi skal ud og snakke med vores fremtidige gæster og lytte til deres ønsker og idéer, ligesom vi skal finde de bedste lokale leverandører og ambassadører,” lyder det fra restauranten.