Høstfest

Så er der høstfest: Økologisk mad og langbord på Frederiks Allé

Lørdag den 18. august klokken 17.30 er du inviteret til fælles høstfest på Frederiks Allé.

Er du vild med økologisk mad og fællesspisning? Så er chancen her nu! Lørdag den 18. august løber Aarhus Høstfest, som er arrangeret af Økologisk Landsforening og Smag på Aarhus, for anden gang af stablen. Du kommer til at nyde en økologisk tre-retters menu med 500 aarhusianere omkring et kæmpe langbord på en bilfri Frederiks Allé.

”I mange år har der været en stærk tradition for at samles om at fejre høsten ved høstmåltider og høstfester, men den tradition er desværre stort set forsvundet mange steder. Det vil vi gerne lave om på,” fortæller Pernille Villesen, projektleder for Smag på Aarhus under Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Højt humør
Kort og godt går arrangementet ud på, at de økologiske landmænd i Østjylland leverer økologiske råvarer til høstmåltidet. Så vil tre restauranter fremtrylle en kreativ forret, hovedret og dessert ud af råvarerne. Restaurant Pondus vil servere forretten, Frederiksgade 42 står for hovedretten, og Restaurant L’estragon slutter af med desserten. Det eneste du skal medbringe er dit høje humør. Du må gerne tage dine egne drikkevarer med, men ellers kan du købe dem til arrangementet.

Hvis vejret ikke holder, rykkes høstfesten til Den Rå Hal på Godsbanen. En billet koster 250 kroner og kan købes her.