Foto: Line Maagaard

Streetfoodmarked ruller ind på Frederiks Allé

STREETFOOD Den 20-21. august ruller et nyt streetfoodmarked ind på Frederiks Allé i Aarhus.

Så er der igen mulighed for at sætte tænderne i mad fra hele verden. Nu inviterer Kødbyens Mad & Marked nemlig til en ny omgang streetfoodmarked i Musikhusparken og Rådhusparken på begge sider af Frederiks Allé, der lukkes af i anledningen. Eventen bærer navnet Cykel & Mad og arrangeres i samarbejde med byens nye cykelfestival CYKLO og Kulbroen.

“Vi vil gerne give et velfortjent fristed til både cyklister og andre interesserede. Når CYKLO skydes i gang, vil vi være til stede med 15-20 madstader, hvor de madglade finder både noget nyt og noget velkendt på menuen. Begge dage vil der desuden være sjove konkurrencer og aktiviteter, og så håber vi på godt solskinsvejr, så det hele kan nydes i den smukke park,” siger medarrangør Jonas Kring.

Frisk fra hele verden
Det nye streetfoodmarked løber over to dage, og arrangørerne lover frisklavede lækkerier fra alle verdenshjørner, når de trætte cyklister ruller ind på markedet.

“Der vil blandt andet være et glædeligt gensyn med Spiselaugets gourmethotdog og Food Squads sprøde pulled pork-burger. Derudover er vi så heldige at byde velkommen til Thomas Sigfreds helt nye kaffevogn, og både Birks Køkken og Oles Gård parkerer deres pizzabiler på pladsen, hvorfra de vil sælge henholdsvis calzone og pizza. Når maven er fyldt, kan gæsterne glæde sig til cykelbanko med masser af lækre præmier,” siger Jonas Kring.

Cykel & Mad har åbent den 20-21. august – lørdag kl. 10-21 og søndag kl. 10-19. Adgang er gratis for alle.