Foto: Salling

Lækker efterårsferie hos Salling: Glæd dig til ad libitum brunch, Afternoon Tea og kageskole

I den kommende efterårsferie er der masser af smagfulde events på programmet hos Salling for både store og små – blandt andet weekendbrunch ad libitum, Afternoon Tea og kageskole med Jesper Søvndal fra Den Store Bagedyst.

Hvad skal du bruge din efterårsferie på?

Uanset om du har arbejdsfri eller ej, er det altid lækkert med et par hyggelige aktiviteter i uge 42, og her inviterer stormagasinet Salling til en række smagfulde af slagsen.

Og ja, der er mulighed for selv at få fingrene i (små)kagedejen, men du kan også vælge blot at læne dig tilbage og sætte tænderne i forskellige lækkerier.

Brunch ad libitum

Søndag den 16. og søndag den 23. oktober fra 10.00 til 13.00 kan du hygge dig med ad libitum brunch på Salling ROOFTOP, Sallings egen tagterrrasse.

Der vil være både kolde og varme retter samt friskt brød fra Sallings egen bager – og så bliver omgivelserne (hint: udsigten over Aarhus) jo ikke meget bedre.

Det koster 229 kroner per person at spise med, og billetterne skal købes på forhånd lige her.

Afternoon Tea på toppen

En varm kande te, fingersandwich, scones og lækkert tilbehør.

Der er nu ikke noget som en god omgang Afternoon Tea, og hvilken anledning er mere oplagt end en efterårsferie?

Det er på Salling ROOFTOP, det sker, fra søndag den 16. til torsdag den 20. oktober mellem klokken 13.00 og 17.00. Du får både te, sandwich og kager til to personer for i alt 265 kroner.

Kageskole med Den Store Bagedyst-Jesper

Bagedyst-fan? Eller måske er dine børn? Så kender du nok allerede Jesper Søvndal, der i 2017 deltog i tv-programmet Den Store Bagedyst.

Onsdag den 19. oktober fra klokken 14.00 til 16.00 kan du og dine små lege bagedyst-deltagere for en stund, når Jesper Søvndals Kageskole indtager Salling.

Her kan I dekorere Jespers hjemmebagte småkager, som var det små lærreder. Og jep, det er ganske gratis at være med.

Smag på flødeboller

Er du (også) vild med flødeboller, så er det tirsdag den 18. oktober fra 12.00 til 16.00, du skal lægge vejen forbi Salling Super – Sallings eget supermarked med fokus på kvalitetsvarer.

Her vil virksomheden Sv. Michelsen Chokolade være repræsenteret, der bliver lavet friske flødeboller og uddelt smagsprøver.

Måske kan du snuppe et trick eller to til den dag, du selv vil prøve kræfter med flødebolledisciplinen?

Lune pandekager med toppings

Det er altså svært at finde på noget mere hyggeligt end pandekager i efterårsmånederne, og det lader til, at de hos Salling ROOFTOP er enige.

Her kan du i hvert fald få to af slagsen – med toppings, selvfølgelig – for 45 flade kroner.

Tilbuddet gælder fra mandag den 17. til fredag den 21. oktober mellem klokken 13.00 og 16.00.
Det søde to go

Se alle