Foto: L'estragon

Tillykke: L’estragon fylder 30 år

RESTAURANT Klassisk restaurant i Latinerkvarteret fylder 30 år fredag i denne uge.

Fredag den 1. juli 2016 har den lille restaurant L’estragon på Klostergade 30 års jubilæum, og det runde hjørne fejres med jubilæum hele dagen. Om eftermiddagen er der reception, og om aftenen tilbyder restauranten 3 retter mad med 3 glas vin for 300 kroner, som indtages ved et langt bord i restauranten.

De første 15 år var restauranten ejet af franske Philippe Hubert, som kørte en gennemført franske linje, og 15 år senere overtog Sigrid Budtz-Jørgensen restauranten og indførte økologi og bæredygtighed på menukortet.

Danske råvarer og økologi
”Det var dejligt at overtage den lille restaurant efter Philippe, som på alle måder var et stort og rummeligt menneske. Vi er stadig franske, men råvarerne er blevet danske og økologi er en præmis. Køkkenet er blevet grønnere gennem tiden og kvaliteten på mad og vin har været stigende,” siger Sigrid Budtz-Jørgensen.

Den lille restaurant har plads til blot 22 gæster og har det økologiske guldmærke. Receptionen om eftermiddagen er fra kl. 14.00-17.00, og menuen til jubilæumsmenuen om aftenen er en overraskelse.