Foto: Lecoq.

Krav om reservation: Aarhusiansk bar opfinder alternativ løsning

Den ikoniske aarhusianske bar har fundet en alternativ løsning på kravet om bordreservation, når dørene atter åbnes for gæster på onsdag den 21. april.

På onsdag den 21. april må vi igen indtage de aarhusianske barer og spisesteder. Hvis du ønsker at sidde indenfor, kræver det blot, at du bestiller bord mindst en halv time i forvejen og desuden kan fremvise et gyldigt coronapas. Hvis du sidder udenfor, skal du hverken bestille bord eller fremvise et coroanapas.

Læs også: 3 steder du kan fejre den store genåbning

Den populære bar Lecoq, der mest er kendt for at sælge store mængder af den franske urtelikør Chartreuse, har imidlertid fundet en lidt anderledes løsning på kravet om bordreservationen.

Hos baren i Graven reserverer du nemlig retten til at have reserveret. Det betyder, at du ikke er garanteret en plads på det tidspunkt, du reserverer til. Du reserverer derimod retten til at møde op på det tidspunkt og se, om der er en plads til dig. Hvis der ikke er ledige pladser, må du altså finde et andet sted.

”(Det er) lidt ligesom at gå på bar i gamle dage”, skriver Lecoq på sin Facebookside.

Hvis du får lyst til en kold top eller et skud chartreuse, kan du sende en mail til baren og skrive, hvornår du kommer, og hvor mange I kommer. Reservationen gælder resten af dagen, men der er altså ingen garanti for en plads i baren, hvis der allerede er fyldt op.

Mad i Latinerkvarteret

Se alle