Knivskarpe lækkerier hos Karma Sushi i Vestergade

Karma Sushi åbner i Frederiksgade

RESTAURANT Restaurantkæden Karma Sushi udvider i Aarhus med en stor restaurant til 120 gæster.

Til sommer får Aarhus en ny sushirestaurant, når sushikæden Karma Sushi, der i dag har lokaler på Vestergade og Banegårdsgade, udvider med en stor restaurant på Frederiksgade 83. Lokalerne har tidligere huset køkkenbutikken Unoform og får efter en omfattende renovering plads til 120 spisende gæster i to plan.

”Siden vi åbnede den første Karma Sushi i Aarhus tilbage i 2010, har vi oplevet stor efterspørgsel på en restaurant med siddepladser. Især fra gæster der kender vores andre restauranter, hvor der netop er siddepladser. Siden har vi ledt længe for at finde den rigtige lokation, og da muligheden bød sig på Frederiksgade 83, tøvede vi ikke,” siger driftschef Kasper Hansson

Kendt arkitektfirma designer
Karma Sushi, der også har sushirestauranter i Ålborg, Frederikshavn og København, har indgået et samarbejde med det kendte arkitektfirma Henning Larsen Arkitekter om designet af den nye restaurant. Stilen læner sig op af det nuværende udtryk og vil bære bræg af nordiske elementer og japansk minimalisme.

Menukortet på det nye sted bliver i store træk det samme menukort som på Vestergade, og åbningsdato forventes at blive omkring 1. august 2016. Restauranten får også et private dining-lokale.