Kähler Villa Dining til tops hos brugerne

RESTAURANT Over 2.400 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i maj, og førstepladsen tilfalder en gammel kending, der ikke er uvant med at modtage priser.

Af Mikkel T. Krogh

I december vandt Kähler Villa Dining AOA’s pris for Byens Bedste Restaurantoplevelse 2014, og nu løber kokkeikonet Thorsten Schmidts tidligere arbejdsplads på Grenåvej i Risskov med prisen som den bedst gæsteanmeldte Aarhusrestaurant i maj 2015.

Bookingportalen Dinnerbooking står bag kåringen, der bygger på end 2.400 gæsteanmeldelser af 30 aarhusianske restauranter. Ifølge restaurantchef Liselotte Møller fra Kähler Villa Dining skyldes den store tilfredshed hos gæsterne et fokus på at være nærværende.

”Vi går selvfølgelig meget op i, at mad og vin skal gå op i en højere enhed, men der, hvor vi prøver at skille os ud, er ved at være meget nærværende over for vores gæster. Når vi ansætter nye folk til restauranten, gør jeg meget ud af, at de skal være gode til at læse folk og til at være nærværende, for der er ikke to gæster, der er ens, og det skal vi tage højde for,” siger Liselotte Møller i en pressemeddelelse.

Hele top 5 lyder således:

  1. Kähler Villa Dining, Risskov
  2. St. Pauls Apothek, Aarhus C
  3. Frøken Koch, Aarhus C
  4. Restaurant ET, Aarhus C
  5. KöD, Aarhus C

Får du også lyst til at prøve lækkerierne i den gamle patriciervilla i Risskov? Så kan vi afsløre, at Liselotte Møller og Co. for nylig har lanceret en ny menu med fokus på sæsonens råvarer. Lammesteg, grønne asparges, salturt, ramsløg, morkelsauce og nye kartofler, anyone?

Læs artikel: Aarhus-bistro løb med feel good-pris
Læs artikel: Den bedste restaurant sidste år var…
Læs artikel: Syv Aarhus-restauranter til tops

SPECS
Kähler Villa Dining
Grenåvej
8240 Risskov

Foto: Kähler Villa Dining