Klejner, kanelsnurrer og konfekt: Madmarked holder juleåbent i Tivoli Friheden

Klejner, kanelsnurrer og konfekt: Madmarked holder juleåbent i Tivoli Friheden

af -
Foto: Lloyd Revald (Jul i Friheden)

Kødbyens Mad & Marked åbner 13 madboder i Jul i Friheden fra den 11. november.

Åh, jul! Elsker du også bare duften af gløgg, klejner og julekonfekt? Så kan du slå et smut forbi Tivoli Friheden fra den 11. november, hvor Jul i Friheden åbner med blandt andet en række madboder fra Kødbyens Mad & Marked i bodebyen.

Du kan blandt andet få klassisk gløgg, hjemmebagte klejner, konfekt, porchettaburgere og slagterpølser. Derudover kan du sætte tænderne i lune frikadeller, fish’n’chips, franske donuts, salte pandekager og svenske kanelsnurrer – alt sammen lavet fra bunden.

“Efter sidste års succes glæder vi os meget til at åbne dørene til årets bodeby i Friheden. Vi har lagt os i selen for at overraske de besøgende med ny og spændende udsmykning og et endnu bedre udvalg på madscenen. Der bliver noget til den store sult, de små børn, de lækkersultne og de kvalitetsbevidste,” udtaler Jonas Kring fra Kødbyens Mad & Marked i en pressemeddelelse.

Chokoladefabrik for alle
Er du en rigtig chokoladeelsker, er en af madmarkedets boder desuden forvandlet til en vaskeægte chokoladefabrik, hvor børn og barnlige sjæle kan lave figurer med flydende chokolade.

Vil du besøge Kødbyens Mad & Marked til Jul i Friheden koster det almindelig entré til Tivoli Friheden. Har du én gang betalt entré med et turbånd til Jul i Friheden, kan du komme gratis igen, hvis du beholder turbåndet på.

Jul i Friheden åbner den 11. november og har åbent på udvalgt dage frem til den 30. december. Du kan se åbningstiderne her.

Eline Eggers
Skribent. Kommer fra kongernes by, Jelling, og er fan af en god stærk øl med en sildemad til. Elsker gode billeder af mad og kan bruge lang tid på at instagramme sig sulten. Har en bachelor i kunsthistorie og en kandidat i analytisk journalistik.