Job

Job

 

På Smag Aarhus søger vi løbende frivillige skribenter, der er velskrivende, madglade og har lyst til at bidrage med interviews, guides og portrætter til smagaarhus.dk. Som skribent bliver du en del af et hold af ildsjæle, der i øjeblikket består af en chefredaktør, en nyhedsredaktør, en skarp social media-manager og en håndfuld seje videoreportere og skribenter.

Hvad får du ud af det?
Som skribent på Smag Aarhus får du masser af erfaring med at skrive til et digitalt medie. Vi lægger stor vægt på at give dig konstruktiv feedback, så du løbende bliver dygtigere til at skrive.

Vi lægger desuden stor vægt på det sociale og synes det er fedt, hvis vi både kan lære af hinanden og have det sjovt sammen. Af samme grund går redaktionen jævnligt ud og spiser sammen.

Hvad forventer vi?
Din alder og uddannelse går vi ikke så meget op i. Det vigtigste er, at du elsker at skrive, er fremragende til det og har lyst til at være en del af et madmedie med store ambitioner. Vi er selvfølgelig særdeles fleksible i forhold til eksamen og andre travle perioder.

Interesseret?
Vil du gerne blive en del af Smag Aarhus, så send en kort ansøgning, dit CV og et eksempel på en journalistisk tekst fra din hånd til nyhedsredaktør Louise Højmark på lh@smagaarhus.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Louise på ovenstående mailadresse eller 28 49 82 91. Vi glæder os til at høre fra dig 🙂