Foto: Pixabay.

Ho ho ho! Tid til julefrokost – tre steder, du kan nyde din julefrokost i Aarhus

Julen er over os, og det betyder også, at julefrokostsæsonen er i gang. Vi har fundet tre forskellige bud på, hvor du kan få julefrokost i år.

Klassikeren

Rådhuscaféen

Sønder Allé 3, 8000 Aarhus

Er du til den klassiske danske julefrokost, så er Rådhuscaféen et oplagt valg. Her kan du vælge mellem tre anretninger, der alle tre har nogle af julens allerbedste klassikere. I den lille anretning til 195 kroner får du seks retter, som blandt andet byder på sild, tarteletter, ribbensteg og risalamande. I den mellemste anretning får du medister og lidt ekstra forskellige sild for 310 kroner. I den store anretning får du også røget ål og andesteg, så du får alt, hvad hjertet begærer. Den store anretning koster 370 kroner. Det er altså perfekt til jer, der godt vil have en helt klassisk julefrokostmenu.

Ad libitum

KöD

Åboulevarden 23, 8000 Aarhus

Du kan også vælge at afholde julefrokosten på KöD. Her er tre menuer, du kan vælge imellem, som alle byder på fri øl, vand og vin i hele tre timer. I den lille menu får du blandt andet tatar, Tri-Tip roast, andebryst, fritter, og desserten er hvid chokolade. Den koster 770 kroner.

Den mellemste menu koster 850 kroner, og der får du også lufttørret skinke og krogmodnet oksemørbrad. Den største menu får du for 960 kroner, og der er der sprøde tacos i stedet for skinken, og så er der også New York Strip. Der er altså grobund for en julefrokost med kødet og drikkevarerne i centrum.

Den familievenlige

Restaurant Unico

Ny Moesgårdvej 50, 8270 Højbjerg

Lige udenfor Aarhus, nærmere bestemt i Højbjerg, finder du Restaurant Unico. Med sin smukke placering er den en oplagt destination for en julefrokost med familien. Her får man en lækker julefrokost i fire serveringer for 333 kroner per person. Julefrokosten består af hjemmelavet sild, sprød fiskefilet, tarteletter og årstidens trifli. Du kan også komme til adventshygge derude. Hvad det kommer til at bestå af, var endnu ikke offentliggjort, da denne artikel blev skrevet, men vi er sikre på, det bliver godt.

Perfekt til julehygge

Se alle