Foto: Kähler Villa Dining

Her er vinderne af Byens Bedste

AWARDS Aarhus-portalen AOA har netop uddelt årets priser i konkurrencen Byens Bedste 2015, hvor der var en del gengangere fra sidste år blandt vinderne.

Af Mikkel T. Krogh

Aarhus Stiftstidendes byportal AOA har i mange år uddelt priser til en række steder i Aarhus ved en årlig kåring under navnet Byens Bedste, og 2015 var ingen undtagelse. I går aftes blev der uddelt priser til alt fra Årets Søde Tand til Årets Bedste Kulturoplevelse, og her er vinderne af de spiselige kategorier.

Byens Bedste Restaurantoplevelse Til Prisen
For andet år i træk vandt restauranten Kähler Villa Dining i Risskov en velfortjent pris for sit SU-venlige koncept med en fast pris for mad, drikke og det løse. Og en gastronomi i topklasse, vel at mærke.

Byens Bedste Brunch/Morgenmad
Den hyggelige Café Glad på Frederiks Allé løb med prisen for den bedste brunch foran næsen på konkurrenter som Casablanca og Globen Flakket og gentog dermed topplaceringen fra 2014, hvor caféen også løb med prisen.

Byens Bedste Café
Byens bedste café blev den socialøkonomiske Cafe Kaffegal på Nørre Allé, der gav de øvrige nominerede i form af blandt andet Mikuna og Langhoff & Juul på Guldsmedgade gevaldigt baghjul.  

Byens Bedste Kaffe
Sidste års vinder Sigfreds Kaffebar kunne af gode grunde ikke løbe med sejren igen i kaffekategorien, så i år løb den nye kaffebar RS28 på Ryesgade med prisen foran stærke konkurrenter som La Cabra og Great Coffee. Godt gået!

Byens Bedste Takeaway
Sidste år Sevags Grækeren i Egå gentog succesen fra sidste år og løb med prisen for årets bedste takeaway foran populære takeawaysteder i midtbyen som OliNico, Café Fika og Kowloon.

Byens Bedste Søde Tand
Isbaren Dolce Vita på Trøjborg vandt i den søde kategori, hvor også isbarerne YoGo og Misto samt bagerne Småkagehuset og Nummer 24 var nomineret.

AOA Prisen
Endelig løb septembers velbesøgte Food Festival på Tangkrogen med årets særpris AOA Prisen i konkurrencen med markante initiativer som Northside-festivalen, Kulbroen og Strandbaren på Aarhus Ø.

Tillykke til alle vinderne!

I juryen bag Byens Bedste 2015 sad AGF-målmanden Steffen Rasmussen, journalisten Nick Horup fra TV2 Østjylland, atletikstjernen Sara Slott Petersen og den daglige leder fra Frontløberne Signe Lund Juhler.

Læs artikel: Østjysk restaurant vinder pris
Læs artikel: Tre spisesteder scorede grøn pris
Læs artikel: Aarhus-restaurant bedst i Vestdanmark

December 2020

Vinder

Madklubben