Foto: Restaurant Hærværk / Domestic

Hærværk og Domestic flytter syd for byen

RESTAURANT De to aarhusianske restauranter Domestic og Hærværk laver fælles restaurant syd for Aarhus.

Forestil dig at sidde på halmballer imellem duftende roser og nyde en simpel frokost af lokale råvarer, mens livemusikken spiller. Det er tanken med en sommerrestaurant, som de to aarhusianske toprestauranter Domestic og Hærværk står bag på gården Brandbygegaard ved Odder.

”Vi gentager succesen fra sidste år og tilbyder endnu engang en helt unik jord til bord oplevelse. Temaet er ligetil – enkelt og lækkert med råvarerne i fokus. Gårdens egne råvarer suppleres fra andre små producenter i Østjylland og med frisk fisk direkte fra havet omkring os,” skriver de to restauranter i en pressemeddelse.

Fem retter med egen vin
Sommerrestauranten løber af stablen fra den 1. juni til den 7. august, og på menuen står fem retter med vin fra gårdens vinmarker eller øl fra gårdens eget bryggeri. Du kan sætte tænderne i frokost onsdag til søndag fra kl. 12 til 15 og middag fra kl. 18-21 onsdag til lørdag.

”Vi glæder os til samarbejdet. Det bliver en fest, det bliver mindeværdigt og hyggeligt, og det bliver en sommer fyldt med store madoplevelser for os alle. Vi glæder os til at se jer på gården,” skriver restauranterne.

Brandbygegaard ligger på Alrøvej 77 i 8300 Odder. Restauranterne etablerer bustransport til og fra Aarhus på udvalgte aftener, og gæsterne er velkomne til at medbringe telt eller campingvogn og overnatte på gårdens naturcamp.