Foto: Janne Wentzel.

Greenilicious får to nye burgere på menukortet

Nu kan du sætte tænderne i to nye burgere hos Greenilicious i Magasin.

Så er der gode nyheder til alle, der elsker grøn mad og saftige burgere! Caféen Greenilicious i Magasin har nemlig sat to burgere på menukortet, der vil imødekomme både den grønne økologi og den gode smag: En med oksekød og en vegansk.

“De er fyldt med spændende grøntsager, men perfekt afstemt og uden at gå på kompromis med den gode smag og den snaskede burgerfornemmelse. Det har vi gjort, fordi vi virkelig har følt, at der har manglet en burger på den aarhusianske burgerscene, som er mere end et hurtigt, syndigt tømmermandsmåltid”, siger Janne Wentzel, der er kommunikationsassistent for Greenilicious.

Vegansk alternativ
Særligt den veganske burger har der ifølge Janne Wentzel været efterspørgsel på blandt Greenilicious’ gæster.

“Det har længe været svært at finde en god vegetarisk eller vegansk burger i Aarhus, og derfor har vi gjort en ekstra indsats for at sørge for, at dem, som enten lever plantebaseret eller som bare gerne vil skære ned på deres kødforbrug, har et sted at gå hen, når de har lyst til en rigtig burger”, siger Janne Wentzel. 

Soyabøf og oksekød
Den veganske burger – kaldet ‘veggie wonder’ – består af en soyabaseret bøf med vegansk ost og frisk salat, tomater, syltet græskar og agurk, sennep, ketchup og en hjemmelavet vegansk chili-mayonnaise.

Oksekødsburgeren består af en oksekødsbøf med grønkål, persille, hvidløg, løg samt en worcestershire sauce. I burgeren er der også frisk salat, mayonnaise, tomat, syltede agurker, ketchup, rødløg, cheddar, chili-pasta, økologisk tørsaltet bacon og friske spirer.

Bønnefritter på vej
Greenilicious er lige nu i gang med at færdigudvikle en side dish til burgeren, der vil bestå af sprøde, panko-panerede bønnefritter.

“Vi smed side dish’en op i en afstemning på vores story på Instagram, og vores følgere var meget begejstrede, så det er nok den vej, vi går”, siger Janne Wentzel.

Begge nye burgere hos Greenilicious koster 98 kroner stykket.