Foto: Stonemuse

Gospelbrunch hitter på amerikansk spisested

All day-brunch og gospeltoner begejstrer på Memphis Roadhouse.

Stor brunch med sydstatsinspiration ser ud til at falde i god jord hos aarhusianerne. Det amerikanske spisested Memphis Roadhouse på Christiansgade har nemlig stor succes med deres nyeste tiltag Gospel Brunch.

“Vi lancerede konceptet for omkring en måned siden, og det bliver mere og mere velbesøgt. Især søndag er populært som en anderledes brunch for de, der har været i byen aftenen før, og som gerne vil spise lidt senere og have god tømmermandsmad,” siger ejer Christopher Buus Lombardi.

Sydstatsbrunch
Byens nyeste brunchtiltag er en gedigen en af slagsen. Specialiteterne fra over there inkluderer blandt andet Bourbon Street French Toast, æg og bacon med grits, hjemmelavede pandekager og ikke mindst jambalaya, som er en spicy gryderet fra New Orleans.

Memphis Roadhouse kigger bestemt ikke skævt til dig, hvis du også bestiller en klassisk amerikansk brunch-cocktail såsom mimosa, bloody mary eller french 75. Brunchen indtages til tonerne af gospel og klassisk soulmusik fra højtalerne, og spisestedet har også live gospel i støbeskeen.

Gospel Brunch serveres på Memphis Roadhouse lørdag og søndag kl. 10-16, og retterne koster fra 90-125 kroner. Læs mere her.