Foto: Two Socks

3 steder i Aarhus, der serverer en rigtig god Gin & Tonic

Hvornår er det Gin & Tonic-tid? Altid! Den klare cocktail er efterhånden lidt af en klassiker: Her får du tre steder med de populære dråber på menuen.

Ginbar med muligheder

Two Socks, Klostertorvet 4, 8000 Aarhus C

Er du Gin & Tonic-entusiast, er du måske allerede stamgæst hos Two Socks, som er en ginbar med fokus på – nå ja, gin! Her er et stort udvalg af både gin- og tonic-varianter, så du kan få en ny oplevelse hver gang, du besøger baren. Skal det være vildt, så prøv en af de mere utraditionelle Gin & Tonic-varianter, Two Socks byder på: Kast dig for eksempel over en Colada Gin & Tonic med House of Elrick Coconut Gin, Indi Lemon Tonic og økologiske kokosflager, eller bestil en Gammeldaws Æblekage Gin & Tonic med ShortCross Gin, Aqua Monaco Organic Herbal Tonic, øko-æble, kanel og vanilje. Mmh! Psst: Vil du gerne blive klogere på ginens verden, kan du hos Two Socks bestille en skræddersyet ginsmagning til dig og cocktail-vennerne.

En Aarhus-klassiker

Alberts, Store Torv 3, 8000 Aarhus C

Det er lidt af en Aarhus-klassiker, du besøger, når turen går til Alberts på Store Torv: Baren er nemlig opkaldt efter vinhandler Albert Thorup, der siden begyndelsen af 1900-tallet drev bodega i kælderlokalerne. Der er dog langt mere cocktailbar end bodega over stedet i dag, og drinkskortet byder på en lang række spændende cocktails, hvor en hel side er afsat til Gin & Tonic. Prøv for eksempel en klassisk The Citadelle med Citadelle Gin, Thomas Henry Original Tonic, agurk og citron, eller lad dine smagsløg eksperimentere med den mere vovede The Mare med Gin Mare, Thomas Henry Original Tonic, friske bær og appelsin. Huhej! Bonusinfo: I 2016 blev lokalerne restaureret, og baren skiftede i den forbindelse navn fra det tidligere Thorups Kælder til det nuværende Alberts.

På toppen af byen

Salling Rooftop, Søndergade 27, 8000 Aarhus C

Endelig skinner solens stråler på Aarhus, og det kan da kun være Gin & Tonic-vejr. Og hvilket bedre sted at lappe solens stråler i sig end på hele byens tagterrasse. På Salling Rooftop kan du selvfølgelig også få Gin & Tonic, og du finder fire forskellige slags på menuen. Du kan blandt andet få en med Monkey 47 Dry Gin, appelsinskiver og Fever-Tree Mediterranean Tonic. Eller kast dig ud i en med Malfy Con Limone, citronskiver, timian og Fever-Tree Mediterranean Tonic. Salling Rooftop holder åbent til klokken 19, så du kan lige nå en drink, inden du giver dig i kast med en af byens mange lækre spisesteder. Du kan selvfølgelig også komme tidligere på dagen, lappe solens stråler i dig og nyde udsigten over byens tage. Skål!